LienesCandy jaunais draugs nopērk mīļotajai rozā apakšveļu. FOTO
LieneCandy ar savu jauno draugu Igoru Lipaju, noskatījuši rozā nakts veļas komplektu.
Slavenības
2013. gada 20. septembris, 12:54

LienesCandy jaunais draugs nopērk mīļotajai rozā apakšveļu. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja LieneCandy kopā ar savu jauno draugu Igoru Lipaju ceturtdienas pēcpusdienā apmeklēja kāda jauna apakšveļas zīmola veikala atvēršanu. Un, izmantojot svētku atlaides, puisis LieneiCandy uzdāvināja viņas noskatīto nakts veļas komplektu.

LieneCandy (27) pēc šķiršanās no amerikāņa Metjū Batlera pirms gada visu šo laiku bija no attiecībām brīva sieviete, bet šīs vasaras izskaņā viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar uzņēmēju Igoru Lipaju (27). Par to dziedātāja pavisam nesen paziņoja sociālajos tīklos, ierakstot, ka ir attiecībās ar šo puisi.

Apakšveļas veikala atklāšana bija pirmā reize, kad Liene un Igors kopā apmeklēja kādu publisku pasākumu. Viņi uz to ieradās smaidīgi, rokās sadevušies. Pasākumā Liene iepazīstināja paziņas ar savu augumā raženo draugu, novērtēja apakšveļas modes skati, kā arī ieinteresējās par veikala piedāvājumu. LieneiCandy iepatikās „Queen Lingerie” rozā nakts veļas komplekts „Edita” un Igors viņai to nopirka, par to saņemot mīļotās buču turpat pie veikala kases.

Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs

Tēmas