Liene Candy uz kuģa cep, vāra un iesmej par misēkli ar Wi-Fi soliņu. VIDEO
Dziedātāja Liene Candy par savu vakariņu ēdienu galveno sastāvdaļu bija izvēlējusies garneles.
Slavenības
2013. gada 30. septembris, 19:09

Liene Candy uz kuģa cep, vāra un iesmej par misēkli ar Wi-Fi soliņu. VIDEO

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Candy TV raidījumā „Gandrīz ideālas vakariņas” parādīja labas pavāra spējas un iepriecina viesus ar pašsacerētām dzejas vārsmām. Viesi pie Lienes vakariņās jutās brīvi un omulīgi – netraucēja pat pēkšņais lietus un vēja brāzmas.

TV3 ekrānā atgriezies skatītāju iemīļotais raidījums „Gandrīz ideālas vakariņas” un tā pirmajā nedēļā ar nebijušām receptēm un pārsteigumiem priecēja radio personība Kaspars Upaciers jeb Ufo, dziedātāja Liene Candy, kinokritiķe Daira Āboltiņa un seriāla „UgunsGrēks” varonis Olafs jeb aktieris Gints Andžāns.

Pirmajā raidījumā dziedātāja Liene Candy viesus aicināja vakariņās uz kuģa. Viņa pēc receptēm, kuras iemācījusies no Mārtiņa Rītiņa, pagatavoja ēdienus ar dažādām jūras veltēm. Kā sanākušie viesi atzina, tad vakara vadmotīvs bija garneles, kuras bija iekļautas teju katrā ēdienā. Kinokritiķe Daira Āboliņa atklāja, ka ir radies ļoti patīkams iespaids par Lieni kā daudzpusīgu mākslinieci un atvērtu cilvēku.

Kā izrādās Liene Candy raksta arī dzeju, un dažas vārsmas gan nolasīja, gan izdziedāja.

Raidījumā neizpalika arī bez populārā misēkļa, kā Liene Candy atklāja bezmaksas Wi-Fi soliņu Jūrmalā, pieminēšanas. Pati Liene par to pasmaidīja un noteica, ja būtu citādi, neviens par tādu soliņu nemaz nezinātu. Un Ufo piebilda, ka tas gājiens viņai bija dikti labi izdevies!

Vakara noslēgumā Daira un Ufo Lienei piešķīra maksimālo punktu daudzumu – 10, bet Gints – 8, jo vēlējās pietaupīt atzīmes turpmākajiem vakariem.

„Gandrīz ideālas vakariņas”. Gatavo Liene Candy

Tā Liene Candy atklāja Wi-Fi soliņu Jūrmalā
Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video