Slavenības
2013. gada 24. oktobris, 04:33

Ohoho! Uldis Sesks boksējas ar Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi?

Jauns.lv

Oktobris šogad viennozīmīgi dēvējams par boksa slavināšanas mēnesi. Gacho izaicinājis uz divkauju ringā aktieri Artusu Kaimiņu. Vai tiešām Liepājas mērs Uldis Sesks gatavs krustot dūres ar Latvijas spēcīgāko bokseri Mairi Briedi?

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka reperis Gacho uz ringu izsaucis aktieri Artusu Kaimiņu, lai viņu „samizotu”, jo aktieris savā radio raidījumā „Suņu būda” kacina, un ņirgājoties par sievietēm un bērniem. Viss velk uz to, ka šis boksa duelis gan nenotiks, jo Kaimiņš izaicinājumu gatavs pieņemt tikai tad, ja viņam par to samaksās 67 tūkstošus latu.

Savukārt pagājusī nedēļa pārsteidza ar vēl viena iespējamā duelantu pāra izveidošanos. Vismaz vizuāli izskatās, ka ar īstiem vīriem cienīgu pasākumu tautu pārsteigt gatavojas ilggadējais Liepājas pilsētas galva Uldis Sesks un Latvijas spēcīgais boksa cīnītājs, ceļu policists Mairis Briedis. Tomēr dabā viss ir citādāk un Uldim ar Mairi nekādi nav jāpastāv katram par savu patiesību. Tieši otrādi viņi vienojušies kopīgas lietas labā, jo izlemts, ka šā gada 22. novembrī Liepājas Olimpiskajā centrā notiks boksa komercturnīrs „Bigger’s Better” un Latvijas labākā boksera Brieža pirmā titulcīņa. Titulcīņa būs nevis ar Sesku, bet gan čehu bokseru Ļubošu Šudu.

Gacho izaicina Artusu Kaimiņu uz cīņu

Artuss Kaimiņš atbild Gacho izaicinājumam uz cīņu

Kasjauns.lv Foto: Ieva Lūka/LETA