Markus Riva pa ūdeni mīcās ar puspliku pīpmani. VIDEO
Jaunajā Marka Rivas dziesmas „Fire” videoklipā ir arī daži pikanti skati.
Slavenības
2013. gada 25. oktobris, 04:28

Markus Riva pa ūdeni mīcās ar puspliku pīpmani. VIDEO

Jauns.lv

Latviešu mūziķis un dīdžejs Markus Riva laidis klajā jaunu mūzikas video dziesmai „Fire”. Klipā Markus Riva salīst, plunčājas vannā, kā arī apkampjas ar puspliku sievieti, kas, kā izrādās, ir pīpētāja.

Dziesma „Fire” ir no Rivas albuma „Songs from NYC”, kas 2013. gadā piedzīvojusi jaunu ieskaņojumu. Klipu veidojuši apvienības „Zava production” un „Watchyourlife”.

Kopā ar jauno režisoru Artūru Zavgorodniju veidota dziesmas dramatiskā vizualizācija, pie kuras filmēšanas procesa strādāts septembra sākumā. Klipa izveides darbs gan uzsākts jau februārī, kad notika pārrunas par topošo audiovizuālo projektu ar Artūru, kurš režisora prasmes šobrīd apgūst Glazgovas Universitātē.

Kā atzīst Markus Riva, klipā visgrūtākais bija atrasties visu laiku ūdenī, jo tika izmantota „Spot studio” pieejamā ūdens studiju. „Tur man nācās atrasties lielāko daļu filmēšanas laika. Klipā redzamais lietus arī nebija tik viegli izciešams – tas bija ledusauksts, bet ļāva vieglāk izjust īsto “nervu”, kāds bija nepieciešams galvenā varoņa izteiksmei”, par videoklipa filmēšanas procesu iespaidos dalās Markus Riva. “Bija lieliski sastrādāties arī ar dejotāju un modeli Jūliju Janukoviču, kuras plastiskās dotības bija tieši tas, kas nepieciešams galvenajam sieviešu tēlam šajā videoklipā. Jūlijai ir fantastiska pieredze dejošanā un arī lielisks aktrises talants.”

„Fire” ir jau ceturtais Markus Riva video klips, kurš izdots 2013.gadā. Nākamgad mūziķis iecerējis izdot 2 jaunus albumus.

Markus Riva ar kompozīciju „Fire”

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video