Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Skat, kā Gacho "spridzina" modes skatē. FOTO
Lūk, cik atraktīvā manierē, būdams modelis, tērpus demonstrē populārais mūziķis Gacho.
Slavenības

Skat, kā Gacho "spridzina" modes skatē. FOTO

Jauns.lv

Populārais reperis Gacho, īstajā vārdā Gatis Irbe, 30. oktobra vakarā izpelnījās skaļas ovācijas kā modelis, demonstrējot tērpus modes mākslinieces Aļonas Bauskas jaunās kolekcijas prezentācijā.

Skat, kā Gacho "spridzina" modes skatē. FOTO...

Kad Rīgas modes nedēļas ietvaros plašākai publikai tika izrādīta zīmola „QooQoo” 2014. gada pavasara/vasaras kolekcija „Crimson Decay”, modes skates apmeklētājus pārsteidza hip hop mūziķa Gacho pēkšņais iznāciens.  Dizainere Aļona Bauska, kura savu jauno kolekciju veidojusi, iedvesmojoties no 90. gadiem, ar savu komandu bija parūpējusies, lai ikviens apmeklētājs, atnākot uz pasākumu Kaņepes kultūras centrā, sajustos, it kā ar laika mašīnu būtu aizvizināts pārdesmit gadus atpakaļ. Uz skatuves bija piekārti rakstaini paklāji, kādi toreiz bija teju katrā mājoklī, bet pie sienām bija piekārtas dažāda izmēra baranku virtenes.

Atraktīvajā tērpu parādē, kas norisinājās 90. gadu diskotēkās atskaņoto hitu pavadījumā, modeles bija izrotātas ar garām pieliktām matu pīnēm. Tikmēr puiši - modeļi - iejutās tēlā, gaitā cenzdamies izrādīt bravūru un dauzonīgumu, tādējādi raksturojot tam laikmetam pierasto jauniešu ielu kultūru, kad populārs bija gan reivs, gan hiphops.

Pēc modes skates Gacho sveica kolekcijas autori dizaineri Aļonu Bausku, kura mūziķim ir laba draudzene.
Pēc modes skates Gacho sveica kolekcijas autori dizaineri Aļonu Bausku, kura mūziķim ir laba draudzene.

Portālam kasjauns.lv mūziķis atzina, ka par modeli kļūt neplāno, un šoreiz tērpus demonstrējis vien tamdēļ, ka dizainere Aļona Bauska ir viņam laba draudzene.

Re, kā Gacho iejūtas modeļa ampluā Zīmola „QooQoo” jaunās kolekcijas modes skatē

Zīmola „QooQoo” jaunās kolekcijas modes skate Rīgas modes nedēļā 2013. gada 30. oktobrī

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Inta Mengiša, publicitātes foto (Marc Litvyakoff, Baltijas modes federācija)