Tikai tagad?! Puzikovs prezentē pirmo albumu. FOTO
Nikolaju Puzikovu ar pirmā albuma iznākšanu sveica kādreizējā konkurente talantu šovā “OKartes akadēmija” Samanta Tīna un producents Guntars Račs.
Slavenības
2016. gada 17. novembris, 17:45

Tikai tagad?! Puzikovs prezentē pirmo albumu. FOTO

Jauns.lv

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs pazīstams kļuva pirms gandrīz septiņiem gadiem, kad piedalījās talantu šovā “OKartes akadēmija”. Bet tikai tagad Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirkņa Kārtības policijas Operatīvās vadības grupas kārtībnieks, seržants Nikolajs Puzikovs izdevis savi pirmo dziesmu apkopojumu “Te nu es esmu”.

Albuma prezentācija notika 16. novembrī, kafejnīcā “Bruņinieku 63”, kur mūziķi apsveica gan ģimene, gan draugi, gan arī kolēģi no “OKartes skatuves” laikiem un šī brīža muzikālie partneri. Nikolajs klātesošajiem sniedza nelielu akustisku koncertu.

“Kas lēni nāk, tas labi nāk. It kā jau tāds sīkums, bet ir sajūta, ka man ir dzimšanas diena un visi mani sveic. Ir sajūta, ka esmu ieviesis beidzot kārtību un rūpīgi apkopojis savas izpildītās dziesmas.  Šis albums mani spēs motivēt  rakstīt jaunas dziesmas. Albuma izdošana nebūtu iespējama bez manu draugu atbalsta, tādēļ saku īpašu paldies ģimenei, tuviniekiem, dziesmu  autoriem un savai ierakstu kompānijai,” par savu pirmo albumu teic Nikolajs Puzikovs.

Dziesmu kolekcijā iekļautas visas labākās dziedātāja izpildītās dziesmas, starp kurām ir arī dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” uzvarētājdziesma “Dievs tevi mīl” un daudzi citi pēdējo piecu gadu laikā ieskaņotie skaņdarbi.  Dziesmu sarakstā atrodas tādas šobrīd aktuālas dziesmas kā, kopīgi ar DJ Dween ierakstītās - “Ceļojums” un “Tu esi karsta”, kura guvusi vērā ņemamus panākumus arī Lietuvā. Savukārt albuma tituldziesma tikai tagad sāk uzņemt apgriezienus un iekarot klausītāju sirdis. Portālā YouTube atrodamo Nikolaja dziesmu skatījumu skaits pārsniedz 3 miljonus.

Nikolajs Puzikovs – Te nu es esmu


Kasjauns.lv/Foto: Nauris Garkaklis