Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Seksīgās Brikouskas kāzu datumu izvēlējās astrologs. VIDEO
Liene Brikouska ar vīru Aleksandru Ušakovu laulājās pareizticīgo baznīcā.
Slavenības

Seksīgās Brikouskas kāzu datumu izvēlējās astrologs. VIDEO

Jauns.lv

Novembra vidū jāvārdu savam mīļotajam vīrietim un divus mēnešus vecā dēla Frederika tēvam Aleksandram Ušakovam teica Liene Brikouska. Pirms kāzām viņa bija pie astrologa, kurš teica, ja šajā datumā Liene neapprecēsies, tad pie vīra neizies.

Seksīgās Brikouskas kāzu datumu izvēlējās astrolog...

Lai arī savu ikdienu Liene bieži publisko sociālajos medijos, par attiecībām ar mīļoto un gaidāmajām kāzām viņa klusēja kā ūdeni mutē ieņēmusi. TV3 raidījums „Tikai ar ielūgumiem” bija pirmie, kam Liene bija ar mieru parādīt savu jauno vīru, kurš parasti no publicitātes izvairās. Uz sarunu ar „Tikai ar ielūgumiem” Brikouska, kas pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā, un ir Ušakova, paziņoja: „Es viņam mīļi palūdzu, lai viņš atnāk līdzi. Ja mēs runājam par manām kāzām un attiecībām pirmo reizi, tad es gribēju, lai viņš ir blakus.” Sarunā viņa uzsvēra, ka gadījumā, ja tagad nebūtu apprecējusies, tad nebūtu to izdarījusi nekad. „Biju pie astroloģes, un šis datums nav izvēlēts nejauši. Paskatīsimies, kā dzīvosim, jo mums sasolīja zelta kalnus,” tā Liene.

Stāstot par kāzām, Liene atzina, ka tās svinētas tikai tuvāko radu un draugu lokā. Par lieciniekiem Liene aicināja savu radio kolēģi Marku Rivu un tuvāko draudzeni. Kleitu līgavai palīdzēja izvēlēties viņas mamma, bet līgavaiņa tērpu piemeklēja jaunā sieva. Apavi līgavai gan nebija no ierastajiem, viņai kājās bija kedas. „Tas ar domu – ja nu tomēr pārdomāju, ja nu man ir jābēg,” iesmēja Liene.

Kāzu dienā Brikouskai kājās bija kedas. „Ja nu pārdomāju un jābēg,” tagad iesmej par Ušakovu kļuvusī dāma.
Kāzu dienā Brikouskai kājās bija kedas. „Ja nu pārdomāju un jābēg,” tagad iesmej par Ušakovu kļuvusī dāma.

Stāstot, kā ģimene sadzīvo ar Lienes slavu, seksīgā Brikouska bilda, ka patiesībā agrāk ļoti pārdzīvojusi. „Lasīju komentārus un kreņķējos. Man šķita – varbūt es tiešam esmu tāda viena duračka muļķīte, kas nesaprot. Es vienmēr parasti daru un pēc tam tikai domāju. Tāpēc Saša ir smadzenes šajā ģimenē. Kā tur bija teicienā – tētis strādā, mamma smuka?” tā Liene Ušakova.