Bet tā Bredu Pitu mīl Ķīnā. FOTO
Breds Pits labprāt sniedza faniem autogrāfus un pozēja selfijiem.
Slavenības
2016. gada 20. novembris, 07:30

Bet tā Bredu Pitu mīl Ķīnā. FOTO

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no sievas Andželinas Džolijas aktieris Breds Pits nodevies darbam un nesen kā iepriecinājis savus fanus Ķīnā. 52 gadus vecais aktieris šobrīd iesaistās savas jaunākās filmas „Allied” reklāmas pasākumos visā pasaulē.

Aizvadītajā nedēļā aktieris Breds Pits pirmo reizi aizvadīto mēnešu laikā izgājis sabiedrībā, apmeklējot filmas „Allied” pirmizrādes vakaru Losandželosā, taču sniegt intervijas viņš kategoriski atteicās. Savukārt pasaules otrā malā, Ķīnas pilsētā Šanhajā, aktieris ne tikai pozēja ar faniem uz sarkanā paklāja, bet arīdzan atbildēja uz jautājumiem par savu lomu jaunajā drāmā, kurā viņa ekrāna partnere ir franču aktrise Mariona Kotiljāra.

Pits pat dāvanā saņēma grozu ar sarkanajiem čili pipariem. Starp citu, šī ir pirmā reize gandrīz 20 gadu laikā, kad Pits apmeklējis Ķīnu. 1997. gadā pēc filmas „Septiņi gadi Tibetā” iznākšanas, viņam bija liegta iespēja iebraukt šajā valstī.

Breda Pita ekrāna partnere jaunajā ekranizējumā „Allied”, franču aktrise Mariona Kotiljāra, žurnālistiem atzinusies, ka viņas kolēģis ir brīnišķīgs cilvēks. „Protams, viņš ir lielisks aktieris, bet viņš ir arī brīnišķīgs cilvēks, ar kuru ir viegli atrast kopīgu valodu,” norādījusi Kotiljāra.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Reuters/Scanpix/LETA, AP/Scanpix/LETA