foto: Shutterstock
Tirgotāji atsakās no BTC, lai iegādātos mēmu monētas
Bizness un ekonomika
2024. gada 17. jūnijs, 16:18

Tirgotāji atsakās no BTC, lai iegādātos mēmu monētas

Reklāmas projekts

Mēmu monētas šobrīd ir uzmanības centrā kriptovalūtu tirgū. Labākās mēmu monētas, kuras iegādāties tagad: PlayDoge, WienerAI un Base Dawgz.

Mēmu monētas šobrīd ir uzmanības centrā, radot rosību un sajūsmu. Turpinoties 2024. gada buļļu tirgum, uzmanība ir pievērsta nākamo lielo uzvarētāju noteikšanai šajā dinamiskajā tirgū. Šī tendence izceļ mainīgās preferences starp tirgotājiem, kuri vēlas izmantot jaunas iespējas. 

Tāpēc esam apkopojuši jaunākās mēmu monētas, kurās investēt tagad.

PlayDoge ir jaunākais Play-to-Earn Tamagotchi stila projekts

PlayDoge trakums, kas nesen ir pārņēmis kriptovalūtu tirgu, neliecina par palēnināšanās pazīmēm. Šī jaunākā mēmu monētu sensācija virzās strauji uz priekšu, iepriekšpārdošanā piesaistot vairāk nekā 4,2 miljonus ASV dolāru.

Investori un kriptovalūtu entuziasti visā pasaulē modri vēro šo projektu, jo pašreizējā trajektorija liecina, ka nākamjos mēnešos tā varētu tikai pieaugt.

foto: Publicitātes foto

Lai gan PlayDoge iepriekšpārdošanā redzamie skaitļi skaidri parāda, ka šī monēta pieaug, kas patiesībā padara šo projektu tik pievilcīgu investoriem? PlayDoge ir Play-to-Earn spēle, kas ļauj rūpēties par slaveno Doge mēmu kā par savu virtuālo mājdzīvnieku. Mobilajām ierīcēm paredzētās spēles mērķis ir atjaunot 90. gadu Tamagotchi nostaļģiju.

Spēles mērķis ir parūpēties par savu virtuālo 2D Doge, kas ļaus nopelnīt $PLAY žetonus, PlayDoge oficiālo valūtu. Tie, kas labi spēj uzturēt savu mājdzīvnieku dzīvu un veselu, iegūs labākus rezultātus, jo labākie spēlētāji nopelnīs papildu balvas un $PLAY žetonus. Šie žetoni ir daudzfunkcionāli un kalpo gan kā galvenā spēles valūta, gan kā aktīvi tirdzniecībai kriptovalūtu tirgū.

Nav šaubu, ka PlayDoge izceļas kā viens no veiksmīgākajiem 2024. gada mēmu monētu projektiem. Projekta Doge mēmu tēma, play-to-earn pamatsistēma un iepriekšpārdošana liecina, ka šī monēta nākotnē, visticamāk, eksplodēs.

WienerAI ar MI vadīta kriptovalūta, kas varētu “eksplodēt”

Nākamā lielā mēmu monēta, kas sola lielus ieguvumus ir WienerAI. Lai gan lielākā daļa mēmu monētu koncentrējas uz humoru un ažiotāžu, WienerAI ar mākslīgo intelektu darbināmais tirdzniecības robots piedāvā patiesas inovācijas.

Un tā kā iepriekšpārdošanā ir savākti vairāk nekā 5,5 miljoni ASV dolāru, ir skaidrs, ka šī ideja ir izdevusies investoriem.

foto: Publicitātes foto

WienerAI ir tirdzniecības robots, kas ir vienlīdz inteliģents un jautrs. WienerAI ir izveidots kā katra lietotāja personīgais kriptovalūtu tirdzniecības palīgs.

Lietotāji izmanto robotprogrammatūras kritēriju, piemēram, riska toleranci un mērķa pieaugumu, un tā paredzamais MI pārmeklēs tirgu, lai atrastu labākās pirkšanas iespējas.

Taču WienerAI patiesais pārdošanas punkts ir tas, ka tas var veikt šos darījumus vairākos DEX par vislabākajām iespējamām cenām - bez maksas. Tā ir unikāla pieeja, kas varētu patikt visu pieredzes līmeņu tirgotājiem.

Lietotāji var arī “iesaldēt” savus $WAI žetonus, lai gūtu pasīvos ienākumus.

Kripto analītiķi prognozē $WAI žetonam spārdzienbīstamu izaugsmi. $WAI žetons labākā kriptovalūta, kuru iegādāties jau tagad.

Base Dawgz vadošā Base mēmu monēta, kas varētu pieaugt 100x

Tikai nedēļu pēc iepriekšpārdošanas uzsākšanas Base Dawgz ($DAWGZ) ir piesaistījis vairāk nekā 1 miljonu ASV dolāru no dedzīgiem investoriem. 

Base Dawgz ir vairāk nekā mēmu monēta, Base Dawgz izmanto progresīvu blokķēdes tehnoloģiju, lai padarītu savu žetonu savietojamu Ethereum, Solana, Binance unn Avalanche ķēdēs.

foto: Publicitātes foto

Projekts arī piedāvā share-to-earn funkcionalitāti, kas ļauj lietotājiem uzkrāt punktus, daloties ar Base Dawgz saturu sociālo mediju tīklos. Kad iepriekšpārdošana būs beigusies, šos punktus var apmainīt pret $DAWGZ žetoniem.

Base Dawgz share-to-earn funkcionalitāte ne tikai veicina sabiedrības iesaistīšanos, bet arī kalpo kā mārketinga instruments jaunu investoru piesaistīšanai.

Nozares analītiķi paredz 10x lielāku ieguldījumu atdevi palaišanas brīdī, savukārt ir, kas prognozē arī 100x lielāku ieguvumu.

Base Dawgz ir gatavs kļūt par vadošo monētu Base tīklā ar spēcīgu kopienas atbalstu, novatoriskām funkcijām un spēcīgu iepriekšpārdošanas veiktspēju.

Tēmas