Auto un tehnoloģijas
2023. gada 21. decembris, 09:49

12 voltu akumulators nepieciešams pat elektromobilim. Kur to iegādāties un kā nomainīt?

Jauns.lv

Katrā, pat visvienkāršākajā automašīnā ir melnā kaste. Tas ir akumulators. Tas var arī nebūt melns, bet gan sudrabains vai zils, taču ierīces galvenā funkcija no tā nemainās - nodrošināt automašīnas borta patērētāju darbību un iedarbināt dzinēju. Elektromobiļos otrais uzdevums izpaliek, taču atsevišķs 12 voltu akumulators nepieciešams tik un tā.

"Inter Cars Latvija" un IC.24 piedāvājumā akumulatoru nekad nav trūcis, taču kopš nesena laika izvēle paplašināta ar jauniem, Latvijā labi pazīstamiem zīmoliem - "Deta", "Tudor", "Hankook" un "Yuasa". Katram no tiem ir savas priekšrocības, izcelsme, produktu klāsts un pat uzticami fani. Par paplašināto akumulatoru klāstu TV Autoziņas pastāstīja "Inter Cars Latvija" produktu speciālists Linards Drukmanis.

foto: Ekrānuzņēmums
Katrā, pat visvienkāršākajā automašīnā ir melnā kaste - akumulators.

Jaunu akumulatoru bez raizēm var iegādāties internetveikalā IC24.lv, bet kas tālāk? Akumulators ir smaga, neparocīga kaste, ko nomainīt pašam ne vienmēr ir pa spēkam. Tāpēc IC24.lv piedāvā jaunu pakalpojumu "Click & Repair". Iegādājoties akumulatoru, jau laikus tiek izvēlēts serviss, kurā notiks tā piegāde un uzstādīšana.