Viesnīca "Metropole" atklāšanas pasākums 2023. gada aprīlī

15.aprīlī pēc trīs gadu pārtraukuma no jauna durvis vērs viena no Rīgas senākajām viesnīcām - "Metropole". Četrzvaigžņu viesnīcā "Metropole" ir ...

gallery icon
17
Bizness un ekonomika
2023. gada 14. aprīlis, 11:49

FOTO: ļaudis ballējas leģendārās viesnīcas "Metropole" atklāšanā

Jauns.lv

Šī gada 15.aprīlī pēc trīs gadu pārtraukuma no jauna durvis vērs viena no Rīgas senākajām viesnīcām - "Metropole". Četrzvaigžņu viesnīcā "Metropole" ir 84 labiekārtoti un eleganti numuri, kuros ir iespējams uzņemt līdz pat 159 viesiem. "Metropole" ir viena no "Semarah Hotels" grupas viesnīcām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Metropole" ar godu nes pilsētas senākās viesnīcas un pirmās biznesa klases viesnīcas titulu un ir bijusi galamērķis daudziem ievērojamiem Rīgas viesiem jau kopš 1871.gada. Tā atrodas pašā pilsētas sirdī, Aspazijas bulvārī 36/38, vietā, kur sākas Vecrīga, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā.

"Esam lepni par to, ka pēc vairāku gadu pārtraukuma viesnīca "Metropole" atkal vērs savas durvis apmeklētājiem. Šai senatnīgajai pērlei ir ne tikai lieliska lokācija, bet arī vērā ņemams leģendārs pieredzes stāsts. Mēs esam apņēmušies nodrošināt katram viesim izcilu viesošanās pieredzi, apvienojot viesnīcas vēsturisko šarmu ar mūsdienu ērtībām un pakalpojumiem. Mēs ar nepacietību gaidīsim ikkatru viesnīcā "Metropole", lai dalītos unikālajā un neaizmirstamajā piedzīvojumā, ko varam sniegt," uzsver viesnīcas "Metropole" direktore Alisa Junga.

Šodien viesnīcas jaunais uz mākslu un vēsturi virzītais koncepts ļaus ne vien ārvalstu viesiem, bet arī vietējiem iedzīvotājiem baudīt ēkas senatnīgo atmosfēru un iepazīties ar talantīgu mākslinieku darbiem un izstādēm.

Leģendārās "Metropoles" 150 gadu ilgais stāsts ir lasāms ikkatrā saudzīgi un ar pietāti pret vēsturiskām vērtībām saglabātajā eksterjera un interjera detaļās, pie kā strādājuši labākie Eiropas dizaineri. Viesu izmitināšanai ir pieejami dažādas klases "Legend" kolekcijas numuri ar dizainam raksturīgām tematiskām detaļām un jauni "Modern" kolekcijas eleganti klasiskie numuri ar mūsdienu pieskārienu. Viesnīcas telpās apmeklētāju apskatei būs pieejami muzeju eksponāti un mūsdienu Latvijas mākslinieku darbi. Biznesa tikšanās reizēm viesnīcā ierīkotas telpas pārrunām un sanāksmēm.

Viesnīcas pirmajā stāvā atrodas daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais bārs "De Commerce Gastro Pub 1871", kur viesnīcas apmeklētāji tiks cienāti ar internacionālas virtuves brokastīm, savukārt vakaros bārs aicinās uz piemeklētiem dzērieniem un uzkodām, lai baudītu mieru un nosvērtību pašā Rīgas sirdī īpaši senatnīgā atmosfērā.

"Ņemot vērā ārvalstu tūristu skaita pieaugumu Rīgā, šogad "Metropolē" plānojam sasniegt 2019.gada rezultātu līmeni, kad vidēji mēnesī viesnīcā nakšņoja ap 3200 viesu. Vienlaikus aktīvi turpināsim strādāt gan pie individuālu ceļotāju, gan biznesa klientu un tūristu grupu piesaistes," turpina A. Junga, norādot, ka no jauna atvērtā viesnīca "Metropole" nodrošinājusi arī 28 jaunas darbavietas vietējiem iedzīvotājiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās