Liels skaits interesentu pulcējas "Apple" dīlera veikala atklāšanā

"iDeal Latvija Apple Premium Partner" veikala atvēršana bija ilgi gaidīts notikums Apple zīmola cienītāju vidū. Pie veikala var redzēt 200 ...

gallery icon
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 20. janvāris, 15:40

FOTO: 200 cilvēku alkst ieraudzīt jauno "Apple" dīlera veikalu un tikt pie atlaidēm

Jauns.lv

"iDeal Latvija Apple Premium Partner" veikala atvēršana bija ilgi gaidīts notikums "Apple" zīmola cienītāju vidū. Pie veikala rindā stāv aptuveni 200 cilvēku, kas alkst ieraudzīt jauno veikalu un iegādāties preces par īpašām cenām.

Rīgā, Brīvības ielā 31 20. janvārī atklāja pirmo Baltijas "Apple Premium Partner" veikalu. Modernajā veikalā tika investēti vairāk nekā 700 tūkstoši eiro. Veikals ir viens no tikai astoņiem šāda koncepta veikaliem pasaulē un vienīgais Baltijā. 

Jau 10.00 no rīta, rindā nepacietīgi gaidošo klientu aplausu pavadībā, jauno veikalu atklāja "iDeal" Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins un ASV vēstniecības Latvijā Ekonomikas un tirdzniecības vadītājs Endrjū Bērlijs.

“Pagājušajā gadā ASV un Latvija atzīmēja diplomātisko attiecību simtgadi. Tas nozīmē, ka ir bijušas nu jau simts gadu ilgas kopīgas saistības attiecībā uz demokrātiju, brīvību un suverenitāti. "iDeal" veikala atvēršana ir lielisks piemērs savstarpējām ekonomiskajām saitēm, kas tuvina mūsu valstis stratēģiskā partnerībā,” saka ASV vēstniecības Latvijā Ekonomikas un tirdzniecības vadītājs Endrjū Bērlijs.

“Kopš seniem laikiem dažādu valstu ekonomisko attiecību pamatā bija tirdzniecība. Mēs esam pagodināti būt daļa no Latvijas un ASV draudzīgo attiecību veidotājiem, jo pārstāvam vienu no ASV atpazīstamākajiem tehnoloģiju zīmoliem Latvijā. Šī pārstāvniecība sniedz mums iespēju mācīties, attīstīties un virzīties uz lielāku mērķu sasniegšanu kopā,” uzsver "iDeal" Latvijas filiāles vadītājs Nikolajs Zaikins.

Pirmos rindā gaidošos jau no 7.00 rītā iepriecināja enerģiski mūzikas ritmi, popkorns, kafija un citi siltie dzērieni. Veikala atklāšanas prieku arī vairoja 50 eiro vērtas dāvanu kartes pirmajiem 100 klientiem un īpaši piedāvājumi un cenas visas dienas garumā. Līdztekus notika dažādas spēles un loterijas, kur laimīgie varēja vinnēt vērtīgas balvas, tādas kā dāvanu kartes 10 un 50 eiro vērtībā.