foto: Publicitātes foto
Rīgā notikusi pēcpandēmijas pirmā ceļojumu aģentu atkalsatikšanās
Tūrisms
2021. gada 19. augusts, 10:22

Rīgā notikusi pēcpandēmijas pirmā ceļojumu aģentu atkalsatikšanās

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Tūrisma nozare, kas ir viena no visvairāk pandēmijas skartajām nozarēm, atgriežas ierastā ritmā - Baltijas valstīs lielākais tūroperators “Novatours” pulcē uz klātienes tikšanos tūrisma aģentūru pārstāvjus, lai iepazīstinātu ar Turcijas viesnīcu tīklu “Crystal Hotels”.

Pēc ilgāka pārtraukuma Rīgā notika ceļojumu tirdzniecības aģentu atkalsatikšanās pasākums. Tikšanos, kas notika restorānā “Whitehouse”, atklāja Turcijas viesnīcu tīkla “Crystal Hotels” pārstāvji. Tikšanās laikā pasākuma dalībnieki diskutēja par ceļotāju drošības nodrošināšanu brīvdienās, pēcpandēmijas tūrisma sezonu Turcijā, viesnīcas pārstāvji iepazīstināja ar ekskluzīvo luksusa piedāvājumu savu viesnīcu klientiem.

Rīgā notikusi pēcpandēmijas pirmā ceļojumu aģentu atkalsatikšanās

gallery icon
11

Kā pastāstīja tūrisma operatora “Novatours” vadītāja Audrone Keinīte (Audronė Keinytė), lai gan agrāk šādi pasākumi bija ierasta nozares pārstāvju satikšanos formāts, pandēmijas raisīto ierobežojumu dēļ tikšanās uz laiku tika atceltas un šī ir pirmā satikšanās pēc ieilgušas pauzes.

“Tūrisma nozare pamazām atgriežas ierastajā darba ritmā, cilvēki arvien drosmīgāk plāno savu atpūtu laicīgi uz priekšu. Esam priecīgi atkal satikties vienuviet - pasākumā piedalījās ne tikai ceļojumu aģenti, bet arī aģentūru dibinātāji, viesnīcu pārstāvji, kuri pulcējās, lai sazinātos un dalītos pieredzē par uzņēmējdarbības vadīšanu krīzes laikā,” stāsta A. Keinīte.

Ievērojot aktuālos pasākumu organizēšanas noteikumus, pasākumā piedalījās ap 30 viesu no Latvijas un ārvalstīm. Īpaši šim pasākumam par godu bija ieradušies “Novatours” ilggadējie partneri Turcijā “Crystal Hotels”, kas prezentēja savu viesnīcu tīklu, pastāstīja par jaunumiem un priekšrocībām, kā arī dalījās ar savu un “Novatours” ilggadējo partneru “Akay Travel Service” sasniegumiem. “Akay Travel Service” ir Turcijas iekšējā tūrisma organizētājs, kas šogad Turcijas visaptverošākajā tūrisma nozares vērtējumā “QM Awards” atzīta par labāko ienākošā tūrisma aģentūru Turcijā, kā arī labāko aģentūra Balkānos un Baltijā.

“Mēs daudzus gadus strādājam ar “Akay Travel Service”, un viņu pārstāvji ir labi pazīstami ar mūsu tūrisma aģentūru kolēģiem un vadītājiem. Mēs esam priecīgi draudzēties ar tik spēcīgu un vadošo aģentūru savā jomā,” norāda A. Keinīte.

Tūrisma nozares profesionāļi pasākuma atzina, ka ir patīkami vērot ceļošanas atgriešanos ikdienas rutīnā. Tāpat arī norādīja, ka pārdomātai ceļošanai šobrīd ir labvēlīgi apstākļi, it īpaši tiem, kas jau ir vakcinējušies, tomēr svarīgi ir ievērot drošību un respektēt valstu atbildīgo iestāžu norādījumus, ieteikumus.

Par „Novatours”

„Novatours” ir vadošais tūroperators Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kas nodrošina šodien iegādāto pakalpojumu stabilitāti arī nākotnē. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. „Novatours” garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem www.novatours.lv.