foto: REUTERS/SCANPIX
"Lidl Latvija" saviem darbiniekiem katru nedēļu izsniegs Covid-19 paštestu
"Lidl" veikala izkārtne Bordo pilsētā Francijā.
Bizness un ekonomika
2021. gada 18. maijs, 11:50

"Lidl Latvija" saviem darbiniekiem katru nedēļu izsniegs Covid-19 paštestu

Jauns.lv

"Lidl Latvija" saviem vairāk nekā 1500 darbiniekiem sāk izdalīt bezmaksas Covid-19 paštestu komplektus, informē "Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis. 

Darbinieki tiek nodrošināti ar vienu bezmaksas deguna dobuma paštesta komplektu nedēļā.

"Mūsu darbinieku veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Ar šo paštestu komplekta piedāvājumu mūsu uzņēmums pilda savu korporatīvās atbildības lomu un stiprina aizsardzību pret infekciju. Tāpēc mēs saviem darbiniekiem piedāvājam šo iespēju brīvprātīgi pašiem veikt ātros Covid-19 paštestus," norāda "Lidl Latvija" valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons. 

“Lidl Latvija” atklāj loģistikas centru

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija”, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus, šodien virtuāli atklāja vienu no modernākajiem un energoefektīvākajiem loģistikas centriem Baltijā. ...

gallery icon
15

Šie deguna dobuma paštesti rezultātu uzrāda jau pēc 15 minūtēm, līdz ar to darbinieki testus var veikt sev ērtā laikā un tos nav nepieciešams nogādāt uz laboratoriju rezultāta uzzināšanai.

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" loģistikas centrs Dzelzavas ielā 131, Rīgā, ekspluatācijā tika nodots 2020.gada jūlijā. Loģistikas centra platība ir 51 000 kvadrātmetru, no kuriem 45 000 kvadrātmetrus aizņem noliktavas zona, bet 6000 kvadrātmetrus - biroja telpas. "Lidl Latvija" loģistikas centra būvniecībā, kas sākās 2018.gadā, ieguldīti vairāk nekā 55 miljoni eiro.

"Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs. Baltijas valstīs "Lidl" veikali patlaban strādā tikai Lietuvā. Latvijas veikalu atklāšanas datums aizvien publiski nav izpausts.

Cilvēki ķer akcijas "Lidl" veikalos Lietuvā 2017. gada vasarā

15.decembrī Lietuvas pilsētā Panevēžā atvērts Eiropā pazīstamā zīmola "Lidl" veikals.

gallery icon
105

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".