Bizness un ekonomika
2021. gada 14. aprīlis, 16:07

"Spirits&Wine" nāk klajā ar inovatīvu veidu, kā iepriecināt klientus pandēmijas laikā

Jauns.lv

Lielākais specializētais alkoholisko dzērienu lielveikals Baltijā "Spirits&Wine" pandēmijas laikā ieviesis jaunu veidu, kā saviem klientiem pastāstīt par jauniem un jau esošiem produktiem. Patlaban, kad pircēju iecienītās degustācijas veikalos ir aizliegtas, tās ir pārcēlušās uz sociālajiem tīkliem - precīzāk, pārtapušas par "Facebook" live "Happy hour".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Spirits&Wine" daudzveidīgais zīmolu un produktu piedāvājums ir plaši zināms, sortimentā ir vairāk nekā 5000 produktu dažādām gaumēm un budžetiem - no plaša vīnu, single malt viskiju, rumu un citu dzērienu klāsta līdz bezalkoholiskajiem spirdzinājumiem, sīrupiem un citām kokteiļu piedevām.

Vairāk nekā 10 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē "Spirits&Wine" veikalos bieži notika un pircēju iecienītas bija degustācijas, kas pašlaik, pandēmijas laikā, ierobežojumu dēļ ir aizliegtas. Tāpēc "Spirits&Wine" vajadzēja rast jaunu veidu, kā iepirkšanos klientiem joprojām padarīt aizraujošu. Un tas lieliski izdevies - tagad degustācijas virtuālā veidā notiek sociālajos tīklos. 

"Tagad, pandēmijas laikā, mums vajadzēja rast jaunu veidu, kā mūsu klientiem pastāstīt par jauniem un jau esošiem produktiem. Mūsu mārketinga vadītājs Oskars Millers nāca klajā ar ideju par "Facebook" live "Happy hour" jeb Laimīgo stundu," stāsta uzņēmuma pārstāvji.

Katrā "Facebook" live epizodē klientiem tiek pastāstīts par konkrētiem produktiem, turklāt tiešraides laikā viņiem ir iespēja iegādāties šos produktus par nebijuši zemām cenām. Lai Laimīgā stunda būtu vēl atraktīvāka, katrā jaunā epizodē piedalās kāda sabiedrībā zināma persona, kura uzdod vienkāršus jautājumus zīmola pārstāvim, lai visiem ir skaidri saprotams, kas ir kas.

Šo ceturtdien "Facebook" live viesosies Radio SWH ētera personība Sanda Dejus.

Piesakies jau tagad, lai nepalaistu garām, un aicini pievienoties arī savus draugus: https://www.facebook.com/events/235580585017289

Tiekamies tiešsaistē!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās