foto: LETA
Rīgas satiksme: reisi, kas paredzēti pēc komandantstundas spēkā stāšanās, tiks atcelti
Trolejbuss Nīcgales ielā.
Auto un tehnoloģijas
2020. gada 30. decembris, 15:55

Rīgas satiksme: reisi, kas paredzēti pēc komandantstundas spēkā stāšanās, tiks atcelti

Jauns.lv

Ņemot vērā valdības pieņemto lēmumu par komandantstundu, “Rīgas satiksme” ir veikusi izmaiņas sabiedriskā transporta kustības grafikos, paredzot, ka no 31. decembra līdz 3. janvārim sabiedriskais transports kustību pārtrauks ar pēdējo reisu, kas no attiecīgā maršruta galapunkta pēc saraksta atiet plkst. 22.00, informē SIA „Rīgas satiksme”.

Visi transporta līdzekļi, kas dosies pēdējā reisā no attiecīgā galapunkta, veiks pilnu braucienu līdz otram galapunktam. Visi pārējie reisi, kas paredzēti no plkst. 22.01, tiks atcelti.

Ņemot vērā, ka lēmums ir pieņemts tikai vakar, tad šodien, 30. decembrī sabiedriskais transports vēl kursēs pēc ierastā grafika.

Lai nodrošinātu skaidras naudas inkasāciju līdz valdības noteiktajiem ierobežojumiem, “Rīgas satiksme” no 31. decembra līdz 3. janvārim no plkst. 18.00 pārtrauks arī biļešu pārdošanu, norēķinoties ar skaidru naudu, maršrutu galapunktos izvietotajos dispečerpunktos.

Vienlaikus gan tiks saglabāta iespēja iegādāties vienreizējo braukšanas biļeti pie sabiedriskā transporta līdzekļa vadītāja.

Vienīgais maršruts, kas turpinās kursēt arī vēlākās stundās, būs 22. autobuss, kas pasažierus nogādā no un uz lidostu.

„Rīgas satiksme” arī atgādina, ka Vecgada dienā, 31. decembrī, un Jaungada dienā, 1. janvārī sabiedrisko transportu Rīgā nevarēs izmantot bez maksas, kā tas bijis iepriekš.

31. decembrī un 1. janvārī autobusi, trolejbusi un tramvaji brauks pēc brīvdienu grafika.