foto: Juris Rozenbergs
Festivāla apmeklētāji
Festivāla apmeklētāji
Bizness un ekonomika

"Street food angārs" atsāk sezonu Tallinas ielas kvartālā

Marika Džule

Jauns.lv

Ar īsta festivāla atmosfēru 5. jūnijā Tallinas ielas kvartālā savu otro sezonu atklāja "Street food angārs", kas piedāvā izbaudīt labākās ielu ēdienu tradīcijas - vairāk kā 30 dažādas pasaules garšas no Meksikas, Spānijas, Gruzijas, ASV, Āzijas.

Sezonu sāk "Street food angārs"

Pielāgojoties 2020. gada izaicinājumiem, Tallinas ielas kvartāla gardākā pērle – "Street food angārs" - 5. jūnijā uzsāka otro sezonu, piedāvājot ...

"Street food angārā" aicina izbaudīt ēdienus, kas priecē garšas kārpiņas gan ar pārbaudītām vērtībām, gan ar savu asumiņu un ļaus doties ceļojumā no Meksikas līdz pat Āzijai, esot te pat, Rīgas centrā. Vietējā amatalus darītava piedāvā nogaršot labāko pašmāju craft alus daudzos variantus, izbaudāmi arī citi gardi, atspirdzinoši dzērieni. Nav aizmirsts arī par vegāniem.

foto: Juris Rozenbergs
Gardi burgeri
Gardi burgeri

Ielu ēdienu nozares krustēvs Krišs Zupiņš: “2020. gada ieviestās pārmaiņas ir pamatīgi ietekmējušas ēdināšanas un viesmīlības industrijas, tostarp ielu ēdinātājus. Mūsu kopiena līdz šim pārsvarā strādāja publiskos pasākumos un festivālos visas vasaras garumā, šobrīd tas vairs nav iespējams. Līdz ar to, arī mums ir nācies meklēt alternatīvus risinājums, kā saglabāt savu biznesu un turpināt attīstīt šo nozari. Esam nolēmuši apvienoties, lai turpinātu darbu un uzturētu patīkamo vasaras vakaru atmosfēru Rīgā, tāpēc, kopīgiem spēkiem esam radījuši mājas īstai ielu ēdienu kultūrai Latvijā, kur ikviens varētu baudīt tās labākās tradīcijas un atmosfēru.”

foto: Juris Rozenbergs
Ēdiena festivāla STREET FOOD ANGĀRS  otrās sezonas atklāšanas apmeklētāji
Ēdiena festivāla STREET FOOD ANGĀRS otrās sezonas atklāšanas apmeklētāji

Atbalsti vietējos!
"Street food angārs" atvērts katru dienu no 12:00

Ejot ciemos, esi atbildīgs, cieni pulcēšanās ierobežojumus, ievēro 2 m distanci un rūpējies par higiēnu.

Tēmas