FOTO: Rīgā atklāta pirmā “Hilton” zīmola tīkla viesnīca Latvijā
Tūrisms
2019. gada 18. septembris, 12:17

FOTO: Rīgā atklāta pirmā “Hilton” zīmola tīkla viesnīca Latvijā

Jauns.lv

18. septembrī, Vecrīgā oficiāli tika atklāta pirmā zīmola “Hilton” viesnīca Latvijā, kuras izveidē ieguldīti 13,5 miljoni eiro. Jauno viesnīcu Rīgā pārvaldīs viesnīcu pārvaldības uzņēmums “Apex Alliance Hotel Management”, kas sola Rīgā ievest arī citas jaunas starptautiskuas viesnīcu ķēdes.

Rīgā atklāta pirmā “Hilton” viesnīca Latvijā

18. septembrī, Vecrīgā oficiāli tika atklāta pirmā zīmola “Hilton” viesnīca Latvijā, kuras izveidē ieguldīti 13,5 miljoni eiro.

gallery icon

Par viesnīcas vadītāju iecelts viesmīlības nozares eksperts ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi Lielbritānijas tirgū Lauris Gedrovičs. “Līdz ar pieaugošo ārvalstu ceļotāju interesi par Rīgu un Latviju, arvien aktuālāka kļūst to kvalitatīva izmitināšana. Vadošā pasaules viesmīlības uzņēmuma “Hilton” ienākšana Latvijas tirgū ir nozīmīgs notikums ne tikai mums kā komandai, bet visai nozarei kopumā. Sagaidāms, ka arī Rīga kā galamērķis nonāks gandrīz 100 miljonu esošo “Hilton” klientu redzeslokā, būtiski palielinot iebraukušo tūristu skaitu valstī,” sacīja viesnīcas direktors L. Gedrovičs. 

Viesnīca “Hilton Garden Inn Riga Old Town” piedāvā 100 labiekārtotas viesu istabas, konferenču telpas, fitnesa centru un koncepta restorānu “Beef Room”. Atšķirībā no citām viesnīcām, “Hilton” katra istaba ir atšķirīga, kā arī istabiņās nav atrodami klasiskie mini-bāri, tā vietā ēkas pirmajā stāvā viesiem ir pieejams diennakts veikals ar plašu vietējo uzkodu klāstu. “Hilton” viesnīcu tīkls ir apņēmies līdz 2030. gadam uz pusi samazināt savu ekoloģisko pēdu, tāpēc Rīgas viesnīcā tikai dažās istabās ir pieejama vanna, tādējādi taupot ūdens resursus. 

Tēmas