foto: LETA
FOTO: tā izskatās paplašinātājā tirdzniecības parkā "Alfa"
Veikali tirdzniecības centra "Alfa" jaunajā ēkā.
Bizness un ekonomika
2019. gada 5. septembris, 15:15

FOTO: tā izskatās paplašinātājā tirdzniecības parkā "Alfa"

Jauns.lv / LETA

Paplašinātajā tirdzniecības parkā "Alfa" tiks atvērti 40 jauni veikali, kopumā veidojot 210 veikalus visā lielveikalā, ceturtdien "Alfas" jaunbūves atklāšanā sacīja "Alfas" īpašnieka "Multi Corporation" investīciju un attīstības direktors Patriks van Dojevērts (Patrick van Dooyeweert).

Paplašinātais tirdzniecības parks "Alfa"

Paplašinātajā tirdzniecības parkā "Alfa" tiks atvērti 40 jauni veikali, kopumā veidojot 210 veikalus visā lielveikalā, ceturtdien "Alfas" jaunbūves atklāšanā sacīja ...

gallery icon
25

Viņš sacīja, ka "Alfai" tika pievienota papildu 20 000 kvadrātmetru iznomājamās mazumtirdzniecības platība un 40 jauni veikali.

"Esam pārliecināti, ka šī paplašināšanās apmierinās augošo pieprasījumu no īrnieku un pircēju puses, tādējādi stiprinot šī tirdzniecības centra pozīcijas arī nākotnē. Patlaban strādājam arī pie esošā tirdzniecības centra interjera renovācijas plāna, paredzot atjaunojot grīdas, griestus un mēbeles, kā arī norādes, tādējādi veidojot netraucētu savienojumu ar jauno piebūvi," skaidroja van Dojevērts.

"Alfas" pārvaldnieka SIA "Linstow Center Management" valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds (Frode Gronvold) uzsvēra, ka pēc divu gadu intensīvas būvniecības, "Alfa" atguvusi lielākā Latvijas tirdzniecības centra titulu. "Tagad ar gandarījumu varu teikt, ka mēs vienuviet varam piedāvāt ne tikai plašāko modes preču zīmolu klāstu, bet arī palielināt kvalitatīvu restorānu izvēli jaunajā restorānu zonā, kā arī nodrošināt apmeklētājus ar sporta zāli un unikālu bērnu izklaižu zonu," viņš teica.

Viņš atklāja, ka "Alfas" jaunbūvē apmeklētājiem durvis vērs mājas konceptveikals "Zara Home". Tāpat tirdzniecības centrā būs pieejami tādi jauni zīmoli kā "Black Star Wear", "BabyBack Ribs & BBQ" un "Kinetic Play" izklaides zona bērniem un jauniešiem.

Gronvolds norādīja, ka jaunās ēkas pirmajos divos stāvos izvietoti dažādi jauni modes zīmoli kā "Massimo Dutti", "Stradivarius", "Oysho", "House", "Cropp", "Moskito", "Tom Tailor", "Nike", "Timberland", "Vans", "Sizeer", "4F", "Intimissimi", "Calzedonia" un "Accessorize".

Pēc Gronvolda paustā, ēkas trešajā stāvā izvietota restorānu zona, sporta klubs, bērnu un jauniešu izklaides zona. Restorānu zona būs gandrīz 6500 kvadrātmetru platībā. Jaunās autostāvvietas ēka un teritorijas labiekārtošana patlaban apmeklētājiem ļauj nodrošināt autostāvvietas 1750 automašīnām, kā arī velonovietnes.

Jau ziņots, ka 2017.gada rudenī tika sāka tirdzniecības parka "Alfa" paplašināšana. Projekta kopējās investīcijas veidoja 55 miljonus eiro.

Būvniecības darbus veica būvkompānija "Merks", savukārt būvniecības tehnisko uzraudzību nodrošināja uzņēmums "Forma 2".

Norvēģijas uzņēmuma "Linstow" meitaskompānijas "Linstow Center Management" Latvijā pārvalda tirdzniecības centrus "Alfa", "Mols" un "Origo".