Zivsaimniecības departamenta direktoram Normundam Riekstiņam pērn paaugstināta alga
foto: LETA
ZM Zivsaimniecības departamenta direktora alga pērn pieauga par 3,8%.
Bizness un ekonomika

Zivsaimniecības departamenta direktoram Normundam Riekstiņam pērn paaugstināta alga

Jauns.lv / LETA

Zemkopības ministrijas (ZM) Zivsaimniecības departamenta direktora Normunda Riekstiņa alga pagājušajā gadā bija 41 054 eiro, kas ir par 3,8% vairāk nekā gadu iepriekš, kad viņa alga bija 39 569 eiro, liecina Riekstiņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija par 2018.gadu.

ZM Zivsaimniecības departamenta direktora alga pagājušajā gadā bija Riekstiņa vienīgie ienākumi.

Pērnā gada nogalē Riekstiņa īpašumā bija dzīvoklis Rīgā, kā arī vēl viens īpašuma Rīgā, par kuru plašāka informācija deklarācijā nav norādīta. Tāpat Riekstiņam pagājušajā gada beigās piederēja 2006.gada izlaides vieglā automašīna "Nissan Almera".

Deklarācijā norādīts, ka pērn Riekstiņam nebija skaidras naudas uzkrājumu, bet bezskaidras naudas uzkrājumos viņam bija noglabāti 24 440, kas ir par 5% mazāk nekā gadu iepriekš, kad viņam bija noglabāti 25 703 eiro. Tāpat Riekstiņam pagājušā gada nogalē bija uzkrāti līdzekļi arī privātajos pensiju fondos.

ZM Zivsaimniecības departamenta darbības mērķis ir izstrādāt zivsaimniecības nozares un zivju resursu ilgtspējīgas pārvaldības politiku, kā arī tiesību aktu projektus Eiropas Savienības Kopējās zivsaimniecības politikas pasākumu ieviešanai, pārraudzīt un koordinēt to īstenošanu Latvijā.