foto: Shutterstock
Izīrējot savus īpašumus "Airbnb" vietnē, vīrietis Londonā gada laikā ticis pie teju 12 miljoniem
Ilustratīvs attēls.
2017. gada 10. novembris, 08:25

Izīrējot savus īpašumus "Airbnb" vietnē, vīrietis Londonā gada laikā ticis pie teju 12 miljoniem

Kasjauns.lv

Pasaulē ražīgākais "Airbnb" īpašumu izīrētājs, kuram pieder 881 īpašums Londonā, gada laikā nopelnījis 11,9 miljonus angļu mārciņu (aptuveni 13 miljonus eiro). 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saskaņā ar "Airbnb" pētījuma datiem, tie ir vislielākie ieņēmumi, ko kāds guvis izīrējot savus īpašumus caur šo saiti pēdējā gada laikā. Otrajā vietā atstājot 11,8 miljonus mārciņu pelnītāju, 504 īpašumu īpašnieku no Bali. 

"Airbnb" pieprasītākie īpašumi atrodoties Keiptaunā, Parīzē un Barselonā. “Mūsu vietne vairs nav tikai telpa personām, kuras savus īpašumus izīrē paši, pie mums darbojas kaudze nekustamo īpašumu pārvaldības uzņēmumu,” atklājis Airbnb izpilddirektors. 

“Telegraph” publicētie cipari rāda, ka lielākos ieņēmumus, izīrējot savus īpašumus caur Airbnb, īpašnieki gūst Bali, Tokijā un Londonā. 

"Airbnb" pārstāvis atklāj, ka vidējais īpašumu izīrētājs Lielbritānijā gada laikā nopelna ap 3000 mārciņu, tūristus izguldot vidēji trīs naktis mēnesī. 

“Mūsu vietne nav domāta cilvēkiem, kuri meklē lētākas alternatīvas tradicionālajām viesnīcām, pie mums ceļotāji vēlas satikt cilvēkus aci pret aci, dzirdēt viņu ieteikumus par apskatāmo pilsētu, gūt padomus,” sacīja "Airbnb" pārstāve. 

Vietnes analītiskie dati rāda, ka 65% no īpašumu izīrētājiem joprojām esot privātpersonas, bet 35% ir uzņēmumi, kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu lietām, vēsta “The Telegraph”. 

Tēmas