Jameson iegriež ballīti Rīgas Viskija Festivālā
Bizness un ekonomika

Jameson iegriež ballīti Rīgas Viskija Festivālā

Jauns.lv

26.maijā Rīgā norisinājās Rīgas Viskija Festivāls, kurā piedalījās un ar īpaši radošu stenda noformējumu izcēlās Jameson viskija zīmols. Jameson prezentēja un apmeklētājiem piedāvāja nodegustēt kopā septiņus Jameson viskija veidus, no kuriem seši ir jaunums Latvijā - Jameson Black Barrel, Jameson Crested, Jameson Caskmates, , Jameson Blender’s Dog, Jameson Cooper’s Croze, Jameson Distiller’s Safe.

Kopumā Rīgas Viskija Festivāls piedalījās 23 viskija zīmoli, tomēr tieši Jameson izcēlās gan ar visradošāk noformēto stendu, gan lielāko interesentu skaitu, gan plašāko viskija zīmolu piedāvājumu.

Rīgas Viskija Festivāla laikā Latvijā viesojās arī Jameson vēstnieki no Īrijas  - Alexandra Glynn un Donnchadh OSullivan, tādēļ Rīgas Viskija Festivāla apmeklētājiem bija iespēja uzzināt īpaši plašu informāciju par Jameson viskija veidiem.

Viņi uzsvēra, ka jauno Jameson produktu ienākšana Latvijas tirgū, ir lieliska iespēja katram piemeklēt to, kas no plašā Jameson klāsta ir vistuvākais, piemēram, alus cienītājiem noteikti patiks Jameson Caskmates, bet premium klāsta piekritējiem - Jameson Black Barrel. Tāpat viņi uzsvēra, ka Jameson priekšrocība Latvijas tirgū ir tā, ka šis ir viskija zīmols ar senu un bagātu vēsturi, ko radījuši ļoti pieredzējuši meistari.
Jautāti, kā viņi jūtas Rīgā, Jameson vēstnieki atbildēja, ka viņi ir pārsteigti, cik skaista, tīra un daudzpusīga ir Rīga. Viņi uzteica skaisto arhitektūru, cilvēku laipnību, kā arī gardos ēdienus un dzērienus.

Jameson stendu apmeklēja arī aktieris Andris Bulis, kurš atzina: “Dažkārt nav jābrauc uz Īriju, lai baudītu kvalitatīvu īru viskiju – labs draugs labam noskaņojumam.”

Rīgas Viskija Festivāls ir vērienīgākais viskija pasākums Rīgā, kura laikā var baudīt vislabākos dzērienus, gardus ēdienus un izklaides pasākumus. Festivāls ir izveidots kā pasākums ikvienam, kuru interesē viskijs, — gan tiem, kuri vēlas to iepazīt pirmoreiz, gan tiem, kuri jau izbauda tā lieliskās garšas un tradīcijas.