Latvijas vēstniecība Zviedrijā meklē ļoti daudzpusīgu mājas pārvaldnieku
Latvijas vēstniecība Stokholmā meklē mājas pārvaldnieku-šoferi ar namdara iemaņām un izpratni par IT.
Bizness un ekonomika
2016. gada 11. jūnijs, 19:01

Latvijas vēstniecība Zviedrijā meklē ļoti daudzpusīgu mājas pārvaldnieku

Jauns.lv

Latvijas vēstniecībai Zviedrijā steidzami vajadzīgs šoferis un mājas pārvaldnieks, līdz ar to tā aicina interesentus pieteikties uz amata vietu.

Latvijas vēstniecības šoferim-mājas pārvaldniekam Stokholmā nepieciešama atbildīga un saudzīga attieksme pret valsts mantu, īpašumu, kā arī jāprot prasmīgi vadīt automašīna. Potenciālajam amata kandidātam jābūt gatavam rūpēties arī par mašīnu apkopi.

Tāpat interesentiem vēlamas namdara vai amatnieka iemaņas, izpratne un zināšanas par informācijas tehnoloģiju un telefonu sakariem. Viņam būs jākopj vēstniecības pagalms, dārzs un ēkas teritorija ielas pusē.

Potenciālajam amata kandidātam jābūt gatavam dažkārt strādāt vēlu vakaros, agros rītos un brīvdienās. Viņam arī vēlamas zviedru un angļu valodas zināšanas.

Savā pieteikumā interesentiem uz vēstniecības oficiālo e-pasta adresi līdz 30.jūnijam jānosūta CV un motivācijas vēstule, kurā jāapraksta savas spējas, prasmes, zināšanas, kā arī jāpamato tas, kāpēc ir vēlme strādāt Latvijas vēstniecībā Zviedrijā.

LETA/Foto: Google maps

Tēmas