Bizness un ekonomika
2010. gada 29. decembris, 18:34

Šogad reģistrēti uzņēmumi: Bebru atmoda, Sajūsmas spiedziens...

Jauns.lv

Šogad kopumā Komercreģistrā reģistrēti 12 604 jauni komersanti un to filiāles, kas ir par 3514 vairāk nekā pērn kopumā, tostarp reģistrēti vairāki uzņēmumi un organizācijas ar dīvainiem nosaukumiem, liecina SIA "Lursoft" informācija.

Šogad pieaudzis arī reģistrēto sabiedrisko organizāciju skaits - 2009.gadā tika dibinātas 1644 organizācijas, bet šogad - 1768.

Lai nepazustu starp daudzajiem konkurentiem, uzņēmēji izmanto visdažādākās metodes - gan pielietojot sen zināmus un pārbaudītus mārketinga paņēmienus, gan savam uzņēmumam izvēloties tādus nosaukumus, kas vēl ilgi paliek atmiņā gan klientiem, gan sadarbības partneriem, tādēļ "Lursoft" apkopojis interesantākos šogad reģistrēto uzņēmumu un organizāciju nosaukumus.

Šogad reģistrētas biedrības "Bebru atmoda", "Slimnīcu upuru klubs", "No kabatas kabatā", "SajūsmasSpiedziens - ražots Ventspilī", "Latvijas Betmeni", autosporta līdzjutēju klubs "Osti dūmus!", SIA "Nekas nav aizmirsts", SIA "Nekas īpašs", SIA "Johaidi", uzņēmums "Baudas virsotne" u.c.

LETA

Tēmas