Samsung "Galaxy" sasniedz pārdošanas rekordu
Pašlaik šie viedtālruņi esot balti un zili, bet būšot arī sarkani un melni.
Auto un tehnoloģijas
2012. gada 6. septembris, 21:52

Samsung "Galaxy" sasniedz pārdošanas rekordu

Jauns.lv

Daudz dažādu stāstu un nostāstu pēdējā laikā apvij elektronikas lielražotāju Samsung. Gan saistībā ar kompāniju Apple, gan bez tās. Diemžēl daļa no visa izrādījās tikai baumas. Taču tikai daļa...

Kad daži labi pakalpojumu sniedzēji Latvijā uzsāk sacensības par vietu lielajā mūsu Dzimtenes tirgus placī, brīžiem šķiet, ka mums ir kā minimums pārdesmit miljoni iedzīvotāju, jo gandrīz katram no sacensības dalībniekiem ir krietni vairāk par miljons klientiem. Un negribētos ticēt, ka visi Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji izvēlas vienu un to pašu pakalpojumu pie visiem to sniedzējiem vienlaicīgi.

Ir meli, ir taisnība un ir statistika! Tā vēsta tautas gudrība, tāpēc visdrošāk pievērsties tiem cipariem, ko piedāvā tieši statistika. Un statistika liecina, ka Samsung ir uzstādijis jaunu pārdošanas rekordu!

Kopš viedtālruņa Samsung GALAXY S III pirmizrādes šā gada maijā simts dienās pavisam pasaulē pārdoti 20 miljoni šo elektronisko ierīču. Ja tā pati statistika apgalvo, ka pasaulē šobrīd ir 7 014 223 329 iedzīvotāji, tad sanāk, ka aptuveni katram 350. iedzīvotājam ir tieši šis viedtālrunis. Iespaidīgi!

“Kopš tālruņa iznākšanas GALAXY S III ir pievērsta liela uzmanība, un mēs esam patiesi sajūsmināti par jaunā viedtālruņa popularitāti,” sacīja JK Šins (JK Shin), Samsung Electronics IT un Telekomunikāciju biznesa nodaļas vadītājs. “Vēlos izteikt sirsnīgu pateicību visiem pircējiem, kas iegādājušies GALAXY S III. Samsung turpinās pilnveidot un izstrādāt mūsdienīgas mobilās tehnoloģijas, kas lietotājiem sniegs arvien unikālāku pieredzi.”

Gints Gavers/Samsung publicitātes foto