Neviens nepiesakās pirkt 219 "Latvijas Krājbankas" bankomātus
Demontētos bankomātus bija paredzēts pārdot kā lietu kopību, un to sākumcena bija noteikta 335 000 latu.
Bizness un ekonomika

Neviens nepiesakās pirkt 219 "Latvijas Krājbankas" bankomātus

Jauns.lv

Šodien paredzētās 219 likvidējamajai "Latvijas Krājbankai" piederošo bankomātu izsoles nenotika, jo uz tām nepieteicās neviens pretendents, informēja bankas administratora SIA "KPMG Baltics" pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Šodien vienā izsolē bija paredzēts piedāvāt 162 demontētus "Latvijas Krājbankas" bankomātus, bet otrā - 57 bankomātus, kas atrodas Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Demontētos bankomātus bija paredzēts pārdot kā lietu kopību, un to sākumcena bija noteikta 335 000 latu. Savukārt Rīgā un citās Latvijas pilsētās izvietoto 57 bankomātu lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena bija noteikta 72 000 latu.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt "Latvijas Krājbankas" bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt "Latvijas Krājbankas" administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics", kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

LETA, Nozare.lv/ Foto: Lita Krone, Edijs Pālens/ LETA