Baltika Latvija atver jauna koncepta Monton veikalu Galerijā Centrs
Monton vizuālā identitāte un veikalu koncepts radīts sadarbībā ar vācu Dan Pearlman dizaina aģentūru.
Bizness un ekonomika
2013. gada 11. februārī, 11:01

Baltika Latvija atver jauna koncepta Monton veikalu Galerijā Centrs

Jauns.lv

2013.gada 7.februārī, Baltika Latvija vēra durvis jauna koncepta Monton veikalam iepirkšanās centra „Galerija Centrs” 3.stāvā.

Monton jaunais veikalu dizains radīts, iedvesmu gūstot no mūsdienīga un kosmopolītiska dzīvesveida. Jaunais dizains pārsteigs ar moderna studio tipa apartamentu atmosfēru un piedāvās komfortablu un iedvesmojošu iepirkšanās pieredzi, atļaujot labāk parādīt Monton kolekcijas un sezonas aktuālākos modes salikumus.

 „Jauna koncepta veikalu atklāšana mūsu lielākajam zīmolam Monton ir nozīmīgs notikums. Pirmais jaunā koncepta veikals tika atvērts pagājušā gada decembrī Sanktpēterburgā. Savukārt šī gada februārī plānots atvērt jaunos veikalus Rīgā, Tallinā un Viļņā,” saka Maire Milder, zīmolu un tirdzniecības attīstības direktore, Baltika Group valdes locekle. Tuvākajā laikā plānots uzlabot arī Monton esošo veikalu vizuālo identitāti, pievienojot jaunā koncepta elementus.

 „Atverot pirmo jaunā koncepta Monton veikalu, mēs esam domājuši par klientu labsajūtu, lai varētu netraucēti izbaudīt iepirkšanos mūsdienīgā un nepiespiestā atmosfērā. Jaunais veikals modes cienītājiem piedāvās ērtu un iedvesmojošu iepirkšanās vidi, katru nedēļu pārsteidzot ar jaunu un svaigu sortimentu,” stāsta Baltika Latvija direktore Maruta Ērgle.

Monton vizuālā identitāte un veikalu koncepts radīts sadarbībā ar vācu Dan Pearlman dizaina aģentūru. Dan Pearlman sadarbojies ar Marc O´Polo zīmolu Campus, Betty Barclay, Adidas un daudziem citiem.

Papildus Monton, Baltikas lielākā zīmola pārmaiņām, pakāpeniski tiks pārveidota arī Mosaic vizuālā identitāte un veikalu koncepts. Pirmais Mosaic jaunā koncepta veikals tiks atvērts 2013.gada otrajā pusē tirdzniecības centrā „Spice”. Tāpat norisināsies darbs pie esošo Mosaic veikalu papildināšanas ar jaunā koncepta elementiem. Monton un Mosaic jaunais zīmolu un veikalu koncepts izstrādāts ar Eiropas Savienības Reģionālās attīstības fonda (ERAF) un Enterprise Estonia (EAS) atbalstu.

Baltika Group (www.balticagroup.com) ir modes preču ražotājs un tirgotājs, kas pārvalda Monton, Mosaic, Baltman, Ivo Nikkolo un Bastion mazumtirdzniecības tīklus. Baltika izmanto vertikāli integrētu biznesa modeli, kas aptver dizainu, ražošanu, piegādes ķēdes, izplatīšanu, loģistiku un tirdzniecību. Uzņēmumam šobrīd ir 113 veikali, kas atrodas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā un Ukrainā.

Monton kopā ir 51 veikals Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Krievijā un Ukrainā, kā arī interneta veikals www.montonfashion.com .

Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto