Igaunijā suns atved cilvēkus pie miruša zīdaiņa līķa
foto: Politsei- ja Piirivalveamet
Līķi atrada suns. Ilustratīvs foto
Pasaulē

Igaunijā suns atved cilvēkus pie miruša zīdaiņa līķa

Jauns.lv

Hāpsalas policijas iecirkņa priekšnieks Andrejs Taratuhins otrdienas, 6 decembra, vakarā pavēstīja, ka policija vakar saņēmusi ziņojumu, ka Lēnes apriņķa Lēnes-Nigulas pašvaldības Suure-Lähtru ciemā atrasts jaundzimušā līķis, kuru bija atradis suns, vēsta "Delfi.ee".

Igaunijā suns atved cilvēkus pie miruša zīdaiņa lī...

"Suns bija atradis līķi un atvedis uz traģēdijas vietu cilvēkus," viņš pavēstīja, "tika arī uzsākta jaundzimušā mātie, kura vēl arvien nav atrasta."

Pēc Taratuhina teiktā, šobrīd policijas svarīgākais uzdevums ir atrast bērn māti, kura, cik zināms, nebija devusies uz slimnīcu pēc medicīniskās palīdzības, un tāpēc viņai varētu būt nepieciešama steidzama palīdzība.

“Pagājušajā naktī un naktī policisti meklēja sievieti māju apkārtē. Ar dronu pārbaudījām lielāku platību. Meklēšanas laikā izmantojām arī dienesta suņu palīdzību,” sacīja Taratuhins.

Taratuhins atklāja, ka policija no apkārtnes iedzīvotājiem savākusi visdažādākās liecības, kas varētu uzvedināt policiju uz sievietes atrašanās vietu. "Tomēr paies laiks, līdz šie rezultāti tiks apkopoti. Tikmēr ņemsim vērā papildu informāciju, pārbaudīsim to un izskatīsim apkārtnē esošo novērošanas kameru ierakstus, lai identificētu apkārtnē atradušās personas, no kurām policija var iegūt papildu informāciju par sievieti.”

Pagaidām policijai vēl nav zināms, kas ir sieviete, kura laidusi pasaulē bērnu, tāpēc precīzāku personas aprakstu policija sniegt nevar.  

Tēmas