Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Taizemes paralimpietis kāzās izrēķinās ar līgavu, viņas māti un citiem viesiem
Traģēdijas vieta (ekrānuzņēmums no "X")
Pasaulē

Taizemes paralimpietis kāzās izrēķinās ar līgavu, viņas māti un citiem viesiem

Jauns.lv

Traģiski beigušās kāzas Taizemē, kad gados jaunais vīrs, bijušais valsts čempions peldēšanā nogalinājis savu būtiski vecāko sievu, viņas māsu un māti, kā arī ievainojot citus kāzu viesus.

Taizemes paralimpietis kāzās izrēķinās ar līgavu, ...

29 gadus vecais Čaturongs Suksuks pagājušās nedēļas nogalē precējās ar 44 gadus veco Kančanu Pačuntueku, kad svinību laikā viņš pēkšņi aizgāja, bet atgriezies ar pistoli sāka šaut uz savu sievu, viņas 38 gadus veco māsu un 62 gadus veco māti. Lodes trāpīja arī diviem viesiem, nogalinot vienu no viņiem. Pēc tam vīrietis nošāvās.

Policija paziņojusi, ka slepkava bijis iereibis, taču motīvi nav skaidri. Taizemes mediji vēstīja, ka kāzu dienā jaunlaulātie strīdējušies, turklāt vīrieti mākušas šaubas, vai pareizi viņš rīkojas, apprecot krietni vecāku sievieti. Pirms kāzām viņi trīs gadus bija dzīvojuši kopā.

Vīrietis kļuva par invalīdu, zaudējot labo kāju, kad dienēja vieglo kājnieku apakšvienībā, kas patrulēja Taizemes robežu.

2022. gadā Čaturongs Indonēzijā izcīnīja ASEAN paralimpisko spēļu sudraba medaļu peldēšanā, un viņam bija decembrī paredzēts Taizemē piedalīties sportistiem ar invaliditāti paredzētajās sporta spēlēs “World Abilitysport Games”.

Ieroci viņš bija likumīgi iegādājies. Taizemē par nelegālu ieroča atrašanos īpašumā var saņemt līdz pat 10 gadu cietumsodu. Kaut gan Taizemē daudziem pieder šaujamieroči, atšķirībā no ASV, masu slaktiņi tur nav ierasta parādība. Pēdējais smagais šāda veida noziegums Taizemē tika pastrādāts pērn oktobrī, kad 34 gadus vecais bijušais policists Panja Kumrabs valsts ziemeļaustrumos bērnudārzā ar šaujamieroci un nazi nogalināja 37 cilvēkus, galvenokārt mazus bērnus. Šajā bērnudārzā agrāk bija gājis slepkavas dēls. Pēc slaktiņa vīrietis atgriezās mājās, nogalināja sievu un dēlu, pēc tam izdarīja pašnāvību. Viņa motīvi nav zināmi.