foto: ekrānuzņēmums no video
Stulbu geju meli! Solovjovs “aizsviļas” par ziņām, ka viņa dēls ir modelis Londonā, kamēr citi krievi karo
Kārtējais dusmu izvirdums noticis Vladimira Solovjova interneta pārraidē “Soloviev Live”.
Pasaulē
2023. gada 19. februāris, 05:16

Stulbu geju meli! Solovjovs “aizsviļas” par ziņām, ka viņa dēls ir modelis Londonā, kamēr citi krievi karo

Jauns.lv

Krievijas propagandists Vladimirs Solovjovs sev tipiskā, teatrālā manierē reaģēja uz medijos izskanējušo informāciju par viņa dēlu, kurš it kā ir modelis Londonā un dzīvo šiki, kamēr citi krievi ir spiesti ziedot savas dzīvības, uzturot Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Iepriekš Ukrainas medijos un arī citviet izskanēja informācija, ka Krievijas odiozā propagandista TV personības Vladimira Solovjova dēls Daņils bauda dzīvi britu salās, kur garmatainajam puisim ar dārgu manikīru nekādi nedraud iesaukšana armijā.

Tika arī piebilsts, ka Daniels ir uzsācis modeļa karjeru.

Dažās no fotogrāfijām viņš redzams apģērbā un pozās, par kurām Krievijā varētu draudēt sods saistībā ar “LGBT propagandēšanu”.

Uz šīm ziņām reaģējis arī pats tēvs – bērnišķīgi izsmejot žurnālista vārdu un nosaucot publicēto par Kijivas un Rietumu psiholoģisko operāciju.

“Skatos Džeisons Džejs Smarts – drīzāk jau nevis Džejs, bet gejs, un nevis “Smart” bet “stupid” – Kāda liekulība! Daņils Solovjovs 21 gadu vecais krievu propagandista Vladimira dēls strādā par modeli Londonā. Droši vien noderējuši mammas gēni! [...],” ar manāmu aizvainojumu “Twitter” publikāciju lasa Vladimirs Solovjovs.

Itālijas ziemeļi, kur dzīvi līdz šim baudīja Kremļa propagandists Solovjovs

Krievijas TV raidījumu vadītājam Vladimiram Solovjovam pēc sankciju ieviešanas būs jāaprod ar domu, ka viņa greznie īpašumi ES teritorijā būs ...

gallery icon

“Viss jau būtu labi, taču tie ir meli. Šie ir Kijivas propagandista meli, kuri tiek izplatīti psiholoģiskās operācijas ietvaros. Džeisons Džejs Smarts strādā “Kyiv Post”,” turpina propagandists.