foto: unsplash.com
Komisks gadījums Igaunijā: policijas tvarstīts likumpārkāpējs trauksmes centram ziņo par pakaļdzīšanos
Ilustratīvs foto
Pasaulē
2022. gada 30. decembris, 17:20

Komisks gadījums Igaunijā: policijas tvarstīts likumpārkāpējs trauksmes centram ziņo par pakaļdzīšanos

Jauns.lv/LETA

Igaunijā kāds, iespējams, narkotiku reibumā esošs autovadītājs zvanījis trauksmes centram Tallinā, lai sūdzētos par pakaļdzīšanos, lai gan viņu apturēt mēģināja policisti netrafaretā automašīnā, informēja Igaunijas Policijas un robežsardzes departamenta Ziemeļu prefektūra.

Incidents noticis trešdien, kad policijas darbinieki ievēroja nestabili vadītu automašīnu "Peugeot". Kad "Peugeot" vadītājs gandrīz uzbrauca gājējiem uz neregulētas gājēju pārejas, policistu patruļa netrafaretā automašīnā deva norādi spēkratam apstāties, tomēr autovadītājs izlēma to ignorēt.

Kad "Peugeot" uz brīdi apstājās, autovadītājs, šķiet, nesaprata policistu prasības un atkal atsāka braukt. Tad autovadītājs piezvanīja trauksmes centram pa tālruni "112" un sūdzējās, ka viņam kāds agresīvi dzenas pakaļ. Trauksmes centrā vīrietim paskaidroja, ka tā ir policijas patruļa netrafaretā automašīnā, un ieteica viņam apstāties.

43 gadus vecajam autovadītājam tika konstatētas narkotiku reibuma pazīmes, un viņš nogādāts analīžu veikšanas punktā. Automašīnā atrasta narkotikām līdzīga viela un ierocim līdzīgs priekšmets. 

Tēmas