Pasaulē
2022. gada 7. jūnijs, 05:58

"Viņš viņu atved uz savu dzīvokli, bet tur vēl 15..." Krievu okupanti sākuši izvarot pat savas valsts teritorijā

Jauns.lv

Ukrainas drošības dienesta (UDD) pārtvertās telefonsarunas starp Krievijas karavīriem Ukrainā un viņu radiem dzimtenē turpina šokēt. Ir iegūta informācija, ka brutālu izvarošanu vilnis sācies pat Krievijā – tajos reģionos, kuri robežojas ar Ukrainu. Šajās vietās, kā zināms, dislocētas karam nolemtās krievu armijnieku vienības.

“Dzirdi? Mums ir tāda kaudze ar iesniegumiem par izvarošanām... vienkārši vājprāts,” pārtvertās sarunas ierakstā saka kāda sieviete.

Zināms, ka viņa ir Ukrainā karojoša krievu militārista sieva, kura strādā prokuratūrā.

“Nopietni?” pārjautā karavīrs.

“Jā... pilnīgs p**ģec...,” apstiprina viņa dzīvesbiedre. No abu sarunas ir skaidri noprotams, ka runa ir par Krievijas bruņoto spēku pārstāvjiem, kuri teritorijā dislocēti, gaidot savu kārtu iebrukumam Ukrainā.

Krievu okupantu Vadimu Šišimarinu tiesā par kara noziegumiem

Pirmais krievu karavīrs, kas Ukrainā stājies tiesas priekšā par pastrādātajiem kara noziegumiem, trešdien atzinis savu vainu, par ko viņam varētu ...

gallery icon
14

“Klausies, es tev pateikšu – darbs, mājas, viss, saprati? Nekur naktī nestaigā apkārt,” viņu instruē vīrietis.

Sieviete uz to atbild, ka viņa tuvumā nekur nav manījusi formastērpos ģērbtus vīriešus, taču viņas vīrs – karavīrs – pamāca, ka tie varētu staigāt apkārt civilajās drēbēs.

Tad sieviete viņam izstāsta kādu nesenu gadījumu, kad kāda meitene ir iepazinusies ar krievu karavīru, un tas viņu aizvedis uz kādu dzīvokli.

“Viņš viņu atved uz savu dzīvokli, bet tur vēl 15 tādi paši...” telefonā stāsta sieviete.

“Un ko, viņi viņu iz***za?” pārjautā karavīrs.

“Nē, b**tj, Saša... par karu stāstīja!” pretī atbild sieviete.