Pasaulē
2021. gada 31. decembris, 18:46

Peru šamaņi 2022. gadā sūta pozitīvas domas Putinam, Baidenam un citiem pasaules līderiem

Jauns.lv

Peru šamaņi 29. decembrī Limā satikās Sankristobāla kalnā, lai veiktu mistisku ceremoniju, kurā aizlūdza par mieru 2022.gadā un Covid-19 pandēmijas galu, vēsta „Reuters”.

Sapulcējušies, lai gada noslēguma ceremonijā veiktu rituālu, šamaņi dejoja un spēlēja instrumentus, mēģinot ieskatīties nākamā gada notikumos.

Peru šamaņi ieskatās 2022. gadā un sūta pozitīvas domas pasaules līderiem

Peru šamaņi 29. decembrī Limā satikās Sankristobāla kalnā, lai veiktu mistisku ceremoniju, kurā aizlūdza par mieru 2022.gadā un Covid-19 pandēmijas ...

gallery icon
22


"Esam veikuši rituālu, lai visā pasaulē valdītu miers un izbeigtos pandēmija. Lai tā vairāk neskartu cilvēkus. Tā beigsies šogad. Mēs to noteicām pēc Ajavaska (psihotrops dzēriens) un Sanpedro kaktusa lietošanas," paziņoja šamanis Kleofs Sodano.

Viņi arī prognozēja "ekonomisko krīzi" Eiropā un Krievijas iebrukuma draudus Ukrainā. Šamaņi dejoja, dziedāja un kratīja grabulīšus, lai pasaules līderiem nosūtītu labas domas.

foto: Ekrānuzņēmums
Šamaņi Sankristobāla kalnā sūtīja pozitīvas domas Baidenam un Putinam, kā arī citiem pasaules līderiem.

Šamanis Valters Alarkons sacīja: "Mēs redzējām Krievijas valdības invāziju Ukrainā, bet tas nenotiks. Daži šamaņi to ir redzējuši, taču tas nepiepildīsies. Būs vienošanās vai pakts. To mēs saskatījām, un tas beigsies ar labiem nosacījumiem."

"Būs ekonomiskā krīze, galvenokārt Eiropas pusē. Amerikā mēs redzējām jauno vadību domu tendences. Mēs piedzīvosim lielāku solidaritāti, un valdības pievērsīs lielāku uzmanību sabiedrības vairākumam. Gandrīz visa Latīņamerika apvienosies," turpina Alarkons.