foto: Ekrānuzņēmumi no "TikTok" platformas lietotāja "JinnKid" publicētajiem videoklipiem
Iemīļotu “TikTok” komiķi ar teju miljons sekotājiem apsūdz sievas un viņas mīļākā nežēlīgā slepkavībā
Pasaulē
2021. gada 26. oktobris, 12:10

Iemīļotu “TikTok” komiķi ar teju miljons sekotājiem apsūdz sievas un viņas mīļākā nežēlīgā slepkavībā

Jauns.lv

Alī Abulabans, plašāk pazīstams pēc sava “TikTok” platformas lietotājvārda “JinnKid” tiek apsūdzēts savas sievas Annas un viņas mīļākā slepkavībā, vēsta “Insider”.

ASV, Sandjego apgabala prokurora vietnieks Tarens Breists apgalvo, ka, pēc Abulabana, viņa sieva viņu krāpj. 18. oktobrī Abulabans rezervējis numuriņu kādā viesnīcā, jo viņa sieva lūgusi viņu izvākties no pāra kopīgā dzīvokļa.

Tomēr Abulabans, sievai nezinot, saglabājis dzīvokļa rezerves atslēgu un pēc trim dienām devies atpakaļ, turpina Breists. Tur viņš uzstādījis noklausīšanās programmu uz pāra piecgadīgās meitas planšetdatora un devies prom.

Ceturtdien, 21. oktobrī viņš izmantoja noklausīšanās programmu un dzirdēja, kā viņa sieva un kāds vīrietis sarunājas. Alī Abulabans pametis savu viesnīcas numuriņu un devies uz dzīvokli, kur trīs reizes sašāvis vīrieti, kā arī ar vienu šāvienu letāli nogalinājis savu sievu, sacīja Breists.

Pēc nozieguma veikšanas, Abulabans devies pakaļ savai meitai uz skolu un piezvanījis savai mātei, lai atdzītos slepkavībā, vēsta “Fox 5 News”. Breists sacīja, ka Abulabans arī pats izsaucis policiju un pēc 45 minūtēm ticis arestēts.

Breists piebilda, ka Abulabana sieva Anna bija plānojusi iesniegt tuvošanās liegumu pret savu vīru, jo pagājušajā mēnesī bija ziņojusi policijai par vīra fiziskiem pāridarījumiem.  

Lieta joprojām tiek izmeklēta. Ja Abulabans tiks atzīts par vainīgu, viņam draud mūža ieslodzījums bez atbrīvošanas iespējām. Šobrīd vīrietis atrodas Sandjego Centrālajā cietumā un viņam ir liegts jebkāds kontakts ar ģimenes locekļiem.

Alī Abulabans ir pazīstams platformā “TikTok”, kur viņš regulāri publicē komiska rakstura videoklipus un personāžu atveidojumus.

Viņa profilam šobrīd ir 940 000 sekotāju un viņa publicētie video kopā ir savākuši vairāk kā 12 miljonu “patīk”.

Tēmas