foto: Pixabay.com
Vīrietim piespriež "retu sodu" par savas 25 gadus vecās sievas nonāvēšanu ar kobru
Pasaulē
2021. gada 14. oktobris, 05:48

Vīrietim piespriež "retu sodu" par savas 25 gadus vecās sievas nonāvēšanu ar kobru

Jauns.lv

Indijā vīrietis, kurš tika notiesāts par savas sievas nogalināšanu ar kobru, sodīts ar retu divkāršu mūža ieslodzījumu, vēsta "BBC News".

Sūražs Kumars tika arestēts pērn pēc tam, kad viņa sieva Utra mira no čūskas kodiena. Policija sāka izmeklēšanu, jo viņas ģimenei bija radušās aizdomas par iespējamo slepkavību, norādot, ka Sūražs vajājis viņus pūra dēļ.

Pirmdien tiesa atzina vīrieti par vainīgu slepkavībā. Viņš ielaidis čūsku gultā, kurā gulēja Utra. 25 gadus vecā sieviete tika atrasta mirusi savās mājās pērn maijā.

Viņas ģimenei radās aizdomas, jo Utru pirms dažām nedēļām bija sakodusi odze. No pirmā čūskas kodiena viņa atkopusies.

Policija pazņoja, ka izmeklēšana norāda uz Sūraža vainu abos slepkavības mēģinājumos. Tāpat arestēts arī vīrietis, kurš bija palīdzējis viņam čūskas sagādāt. Vēlāk viņš atzinās un palīdzēja policijai izmeklēšanā.

Indijas juridiskajā tīmekļa vietnē policijas apsūdzība izvirzīta 1000 lappusēs, kurās sīki izklāstīta vīra plānotā un īstenotā slepkavība. Prokurors iebilda, ka šis ir rets gadījums un pieprasīja apsūdzētājam nāvessodu.

Tiesnesis piekrita, ka šis ir rets gadījums un nolēma piespriest vīrietim divkāršu mūža ieslodzījumu, kā arī izmaksāt sodu - 500 000 rūpijas (apmēram 5700 eiro). 

Tēmas