foto: AP/Scanpix
11 gadus veca meitene izliekas par mirušu un izdzīvo šaušalīgā ģimenes slaktiņā ASV
Slaktiņš Floridas štatā, kur tika nogalināti četri cilvēki, tostarp bērns un suns.
Pasaulē
2021. gada 9. septembris, 19:12

11 gadus veca meitene izliekas par mirušu un izdzīvo šaušalīgā ģimenes slaktiņā ASV

Jauns.lv

ASV Floridas štatā 11 gadus veca meitene izlikās par mirušu, kamēr bijušais jūras kājnieks nogalināja četrus viņas ģimenes locekļus. Meitene saviem radiniekiem pēc notikušā teikusi, ka "izlikusies par mirušu un lūgusies" pēc tam, kad Braiens Railijs ielauzās mājā, nošāva savus upurus un sašāva viņu.

Meitenes tēvs Džastins, viņa draudzene Terēza, viņu mazulis un Terēzas māte svētdien savās mājās Floridā nogalināti. Railijs nogalinājis arī ģimenes mīluli – suni, vēsta "Mirror".

Meitenes veselības stāvoklis šobrīd ir stabils un viņa ārstējas slimnīcā. Tiek ziņots, ka meitene sašauta 11 reizes. Viņas mirušo ģimenes locekļu bērēm tiek vākti ziedojumu interneta lapā "GoFundMe".

"Viņa joprojām ir lieliskā omā. Šodien viņa ir nomodā vairāk nekā dažas pēdējās dienas. Viņai ir milzīgas sāpes. Apstiprināts, ka viņa sašauta 11 reizes zem vidukļa. Viņai ir kājas lūzums, ievainots pirksts.

Pat šajā traģēdijā šī mazā meitene vēl spēj pasmaidīt. Viņa dažreiz vaicā, kas notika. Tāpat viņa skumst, ka viņas tēva vairs nav. Viņa nesaprot, kā kaut kas tāds varēja notikt un, kāpēc tas notika," teikts "GoFundMe" ierakstā.

Railijs policijai paziņojis, ka ir "slims puisis" un noziegumā atzinies. Policija norāda, ka Railijam nebija nekādas saistības ar ģimeni un pirmo reizi viņš ar Džastinu kontaktējies sestdienas vakarā, kad piebraucis pie viņu mājas un sacījis, ka Dievs licis viņam apstāties, jo Džastina meita Ambera grasās sevi nogalināt.

Viens no upuriem sacīja, ka viņš kļūdās un nekāda Ambera šeit nedzīvo, tāpat norādot, ka izsauks policiju, ja viņš nedosies prom. 

Vīrietis devās pie savas draudzenes un pateica, ka spēj sarunāties ar dievu. Kad viņa pamodusies, Railijs bijis prom. Viņš bija devies atpakaļ uz Džastina māju, kur savus upurus nogalināja.

Tēmas