foto: Ekrānuzņēmums
Sociālos tīklus pārņēmis jauns izaicinājums, kuru atkārtot var tikai meitenes, bet puiši piedzīvo fiasko
Vairums gadījumos puiši nespēj saglabāt līdzsvaru.
Pasaulē
2021. gada 20. februāris, 21:15

Sociālos tīklus pārņēmis jauns izaicinājums, kuru atkārtot var tikai meitenes, bet puiši piedzīvo fiasko

Jauns.lv

Sociālajā tīklā "TikTok" var ne tikai dejot un meklēt dažādus skaistuma ieteikumus, bet arī nodarboties ar zinātni. Tīmeklī izplatījušās baumas, ka vīriešu un sieviešu ķermeņi atšķiras pēc vēl viena parametra. Puišu smaguma centrs izvietots tā, ka tas neļauj saglabāt līdzsvaru, ja viņi, notupušies uz ceļiem, atrodas noteiktā pozā. Tāpēc meitenes ir apņēmušās pārbaudīt šo teoriju un radījušas izaicinājumu.

Noteikumi ir vienkārši – jānotupjas uz ceļiem, bet pēc tam jānostājas četrrāpus, un galva jāatbalsta uz rokām. Pēc tam rokas strauji jānovieto aiz muguras, kur tās jāsaāķē, bet pašam jānoturas uz ceļiem. Puiši, kuri sākotnēji šo izaicinājumu uztvēra ar skepsi un smiekliem, vairākkārt piedzīvoja vilšanos un cieši saskārās ar paklāju, vēsta "Lad Bible".

foto: Ekrānuzņēmums
Vairums gadījumos puiši nespēj saglabāt līdzsvaru.

Tomēr runāt par smaguma centra pārvietošanu nav iemesla, jo šī teorija nav apstiprināta. Visticamāk, ka iemesls slēpjas pāru sākotnējā ieņemtajā pozā. Var novērot, ka meitenes (ar retiem izņēmumiem) tur kājas kopā, bet puiši tās izpleš, lai būtu ērtāk. Un daudz kas ir atkarīgas arī no fiziskās sagatavotības, jo, ja muskuļi ir trenēti, tad šāds izaicinājums cilvēkiem grūtības nesagādās.

foto: Ekrānuzņēmums
Puišu neveiksmes pamatīgi uzjautrina viņu draudzenes.

"Mēs ar meitenēm to tikko izmēģinājām – vispār nekādu problēmu. Bet mums mājās nav puišu... Bet mēs gaidām kurjeru. Ja tas būs puisis, mēs lūgsim viņam to kopā atkārtot," rakstīja Lyssa_991.

"Man neizdevās. Man vienmēr bijušas aizdomas, ka esmu vīrietis," ironizēja Charissahauncrump.

"Mans vīrs tikko to izdarīja bez problēmām, bet pēc tam paziņoja, ka sporta zāle ir tā vērta," atklāja Ser_amado1.

Tēmas