foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: suns solidarizējas ar savu saimnieku un kopē viņa klibošanu
Rasels Džons ar ieģipsēto kāju un Bils, kurš kopē viņa gaitu.
Pasaulē
2021. gada 23. janvāris, 20:11

VIDEO: suns solidarizējas ar savu saimnieku un kopē viņa klibošanu

Jauns.lv / LETA

Londonas iedzīvotājs Rasels Džons negadījumā pamatīgi savainoja kāju. Vīrietim nācās iemācīties staigāt ar ieģipsēto kāju un kruķiem, kas pamatīgi ietekmēja viņa noskaņojumu. Pat uzticamais suns Bils nespēja viņu uzjautrināt, un dzīvnieks sāka klibot līdzās savam saimniekam, vēsta „Metro”.

Iemesls tam visam ir vienkāršs – tas nav saistīts ar traumām. Vīrietis, satraukts par suņa stāvokli, aizveda dzīvnieku uz veterināro klīniku, kur par apskati un rentgenu iztērēja 300 mārciņas (337 eiro). Izrādījās, ka Bils nav slims, bet viņš solidaritātes dēļ atdarināja savu saimnieku. Vīrietis savā "Facebook" profilā publicējis video, kurā redzami abi klibojošie varoņi. Tas ieguvis 16 tūkstošus "like" un pārpublicēts jau vairāk nekā 34 tūkstošus reižu.

foto: Ekrānuzņēmums
Rasels Džons ar ieģipsēto kāju un Bils, kurš kopē viņa gaitu.

"Ak, Dievs, tas ir tik jauki," komentēja Cat Craig.

"Ak, žēl, ka iztērēji naudu klīnikā, bet situācija ir jautra – nespēju beigt smieties," raksta Carmel Kerr.

"Kāds mīlīgs un gādīgs suns. Lai viņam stipra veselība," novēlēja Carol Fryar.

foto: Facebook
Bils ir visai dzīvespriecīgs suns.

Sociālā tīkla lietotāji, kuri uztraucas par redzēto, iesaka Raselam pārbaudīt suņa veselību kādā citā klīnikā, jo tā dzīvniekam neesot normāla uzvedība. Visticamāk, ka Bils tiešām satraumējis ķepu, taču nevajadzētu krist panikā. Šīs suņu šķirnes pārstāvji ne visai labi tiek galā ar sāpēm un mēdz dramatizēt. Viņa klibošanā nav vainojams lūzums, bet gan kāds ķepā iestrēdzis ērkšķis, norāda cilvēki.

Tēmas