foto: Tom Maddick/SWNS/Scanpix
Lielbritānijā nogalinātais skolnieks no Latvijas miris no dūrieniem kaklā, krūtīs un vēderā
Policija pēc mirstīgo atlieku atrašanas strādā notikuma vietā.
Pasaulē
2021. gada 8. janvāris, 09:55

Lielbritānijā nogalinātais skolnieks no Latvijas miris no dūrieniem kaklā, krūtīs un vēderā

Jauns.lv

12 gadus vecais skolnieks no Latvijas Roberts Buncis, kurš pērn decembrī tika atrasts nedzīvs Fištoftas ciematā netālu no Lielbritānijas pilsētas Bostonas, miris no dūrieniem kaklā, krūtīs un vēderā, liecina ekspertu secinātais.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Britu mediji vēstī, ka šis nāves cēlonis nosaukts provizoriskajā pēcnāves ekspertīzē, ko veica patologs profesors Gajs Rutijs.

Bostonā nogalināts 12 gadus vecs skolnieks no Latvijas

Netālu no Lielbritānijas pilsētas Bostonas nogalināts puisis no Liepājas, 12 gadus vecais Roberts Buncis, aizdomās par kura slepkavību aizturēti trīs ...

gallery icon
14

Tāpat zināms, ka puiku, kurš nomira divas dienas pirms savas 13. dzimšanas dienas, apbedīs 14. janvārī Bostonas kapsētā, tomēr Covid-19 izplatības dēļ vien neliels skaits cilvēku drīkstēs atvadīties klātienē.

Cilvēkiem, kuri grib sacīt ardievas pāragri mirušajam jaunietim, iesaka to darīt ceļmalā pie savām mājām, kad bēru procesija virzīsies uz kapsētas pusi.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 12. decembrī Lielbritānijā tika atrastas liepājnieka Roberta Bunča mirstīgās atliekas, pēc kā likumsargi aizturēja trīs jauniešus, no kuriem divi jau ir atbrīvoti. Šobrīd apcietinājumā ir 14 gadus vecs pusaudzis, un sagaidāms, ka janvārī viņš stāsies tiesas priekšā.

Liepājnieks Roberts Buncis uz Apvienoto Karalisti kopā ar savu tēti Edgaru pārcēlies pirms sešiem gadiem.