Ļaudis ķiķina par sevišķi glupo "Mis Itālija" uzvarētāju Alisi. VIDEO
Viņasprāt, Maikls Džordans nāk no Itālijas; labākais laiks, kurā dzīvot, būtu Otrais pasaules karš un Musolīni režīms.
Pasaulē
2015. gada 25. septembris, 10:20

Ļaudis ķiķina par sevišķi glupo "Mis Itālija" uzvarētāju Alisi. VIDEO

Jauns.lv

18 gadus vecā Alise Sabatini pirms dažām dienām kronēta par skaistumkonkursa "Mis Itālija" uzvarētāju. Skaista viņa, protams, ir, taču daiļavas prāta spējas un izteikumi pārsteidz daudzus.

Konkursa finālā jaunietei tika vaicāts, kura ir viņas vismīļākā Itālijas vēsturiskā persona. Pēc pamatīgas pauzes Alise sniedza atbildi: "Maikls Džordans. Diženākais basketbolists vēsturē". Konkursa skatītājus samulsināja dalībnieces nespēja orientēties, kurai nācijai pieder Džordans, turklāt ir skaidrs, ka jautājumos par vēsturiskām personībām parasti atbildē cer saņemt jau mirušas ikonas vārdu.

Ar to nebija gana. Jau pēc uzvaras konkursā Sabatini sniedza vairākas intervijas, un vienā no tām nekautrējās pavēstīt par savām simpātijām pret Benito Musolīni, bet laikmets, kurā viņa vislabprātāk gribētu dzīvot, ir "baisākais Otrā pasaules kara gads - 1942. gads". Savu izvēli skaistule pamatoja šādi: "Gribētu redzēt īstu karu. Nu, lai saprastu, kā tad tas īsti bija. Daudzas grāmatas ir pilnas ar stāstiem par šo laiku. Man jau nu gan nebūtu bijis jākaro, jo esmu taču sieviete," viņa pamatoja savu skatījumu.

Jāpiebilst gan, ka aizraušanos ar Maiklu Džordanu jaunā skaistumkaraliene iemūžinājusi pat tetovējumā uz sava gurna; arī pati jauniete spēlē basketbolu Itālijas otrajā spēcīgākajā līgā - A2 divīzijā.

Pēc tam, kad jaunās dāmas izteikumi mirdzēja Itālijas tabloīdu pirmajās lapās, arī sociālo tīklu lietotāji nespēja klusēt, veidojot dažādas smieklīgas kolāžas ar skaisto Alisi starp Hitleru, Musolini, kā arī ierakumos frontes līnijā.

Paziņo "Mis Itālija" uzvarētāju:

Kasjauns.lv/Foto: EPA/LETA