foto: Pixabay.com
Kāds vīrietis, makšķerējot Ņujorkas Centrālparkā, zivs vietā nejauši noķēris mironi
Sākumā vīrietis domājis, ka noķēris lielu zivi, bet loms bija daudz šausminošāks.
Pasaulē
2020. gada 26. septembris, 12:49

Kāds vīrietis, makšķerējot Ņujorkas Centrālparkā, zivs vietā nejauši noķēris mironi

Jauns.lv

Ņujorkas Centrālparkā kāds zvejnieks uzgājis briesmīgu atradumu. Sākumā vīrietis domājis, ka noķēris lielu zivi, taču, kad ieskatījās vērīgāk, viņu pārņēma šausmas. Vīrietis no ūdens izvilka cilvēka līķi, vēsta „The Sun”.

Ņujorkas Centrālparkā kāds zvejnieks uzgājis briesmīgu atradumu. Sākumā vīrietis domājis, ka noķēris lielu zivi, taču, kad ieskatījās ciešāk, viņu pārņēma šausmas.  Vīrietis no ūdens izvilka cilvēka līķi, vēsta „The Sun”.

„Es kaut ko noķēru. Piegāju paskatīties, pavilku auklu un izrādījās, ka tas ir cilvēka ķermenis. Saucu palīgā cilvēkus, lai viņi izsauktu policiju,” stāsta 24 gadus vecais Luiss.

Zvejnieks cer, ka līķi nepamanīja bērni, kuri tuvumā rotaļājās. Mediji norāda, ka šis ir jau otrs ķermenis, kas septembrī atrasts Ņujorkas Centrālarkā.

Ņujorkā esošais Centrālparks ir viens no lielākajiem un pazīstamākajiem parkiem pasaulē. Parks atrodas Manhatanā starp 110. un 59. ielu, un Piekto un Astoto avēniju, tādējādi, no putna lidojuma skatoties, tas izskatās pēc taisnstūra. Garākās malas garums ir 4 kilometri, savukārt sānu malu garumi ir 800 metri. Centrālparks aizņem 3,2 km² lielu teritoriju.