foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete savā "Instagram" dižojās ar sporta automašīnu, ar kuru vēlāk nositās
Stefānija pirms sēšanās pie stūres dižojās ar vairākiem video, kurā iemūžināta liktenīgā "Toyota Supra".
Pasaulē
2020. gada 15. septembris, 07:08

Sieviete savā "Instagram" dižojās ar sporta automašīnu, ar kuru vēlāk nositās

Jauns.lv

25 gadus vecā Stefānija Vaskesa no Meriledas štata savus „Instagram” sekotājus pārsteidza ar videoklipiem un attēliem, kurus publicēja „story” sadaļā. Meitene lielījās ar jauno „Toyota Supra” sporta automašīnu, par kuru zina visi filmas „Fast and Furious” fani.

Automašīna uz ceļa izceļas ar savu spilgti dzelteno krāsu un motora rūkoņu. Stefānija nevarēja sagaidīt, kad varēs spiest gāzes pedāli grīdā, jo vienā no video viņa rakstīja – "Supra" ir kā uguns, es uz automaģistrāles visus iznīcināšu.

foto: Ekrānuzņēmums
Stefānija pirms sēšanās pie stūres dižojās ar vairākiem video, kurā iemūžināta liktenīgā "Toyota Supra".

Video fonā skanēja arī viņas pavadoņa – 35 gadus vecā Džonatana Čakrasa balss, ar kuru meitene kopā braukāja pa ceļiem. Bet, tiklīdz viņa publicēja savus video klipus, Stefānija sarīkoja ceļu satiksmes negadījumu. Autovadītāja nespēja pienācīgi veikt pagriezienu un ietriecās "Honda Accord", aizskarot vēl trīs ielas malā novietotas automašīnas. Par laimi, tajās neviens nebija, ko nevar teikt par "Honda", kura vadītāju un divus pasažierus nogādāja slimnīcā ar smagām traumām.

foto: Facebook
25 gadus vecā Stefānija Vaskesa un viņas pasažieris Džonatans Čakras.

Stefānija un viņas draugs negadījumā neizdzīvoja. "Toyota Supra" pēc sadursmes tika sadragāta gabalos, un pārim nebija nekādu izredžu palikt dzīviem.

Pēc izmeklēšanas atklājās, ka Stefānijai paticis ātri braukt, ko viņa darījusi arī reibumā. Dažas dienas pēc liktenīgās sadursmes viņai bija paredzēta tiesas sēde saistībā ar naudas sodu par ātruma pārsniegšanu un neatļauta ieroča glabāšanu, kas iegādāts no nelicencēta pārdevēja, vēsta "Daily Mail".

foto: Ekrānuzņēmums
"Toyota Supra" pēc sadursmes tika sadragāta gabalos, un pārim nebija ne mazāko izredžu palikt dzīviem.

Stefānijai palika trīs gadus vecs dēls, un viņas draudzene organizējusi ziedojuma vākšanu, lai varētu sarīkot bēres. Pārējā saziedotā nauda tiks novirzīta bērna audzināšanai. Pārsteidzoši, ka daudzi soctīklu lietotāji meiteni vaino negadījuma izraisīšanā, tomēr ziedo naudu.