foto: EPA/Scanpix
Speciālisti Ķīnā nonākuši pie biedējoša secinājuma saistībā ar Covid-19
Mediķi pēta Covid-19 slimnieka rentgenu.
Pasaulē
2020. gada 2. aprīlis, 16:17

Speciālisti Ķīnā nonākuši pie biedējoša secinājuma saistībā ar Covid-19

Jauns.lv

Ķīnas eksperti šo pētījumu publicēja 27.martā un tajā sīki aprakstīts jaunais Covid-19 gadījums. Pacients nejuta simptomus un 49 dienas staigāja apkārt, kas ārstiem licis nonākt pie nepatīkama secinājuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Februāra sākumā vīrietis pusmūža gados devās uz Uhaņas slimnīcu, kur viņam tika veikts koronavīrusa tests. Viņa rezultāti izrādījās pozitīvi, un vairākas dienas pēc kārtas mediķi testu atkārtoja. Tie rādīja, ka pacients joprojām ir inficējies, vēsta „Daily Mail”.

Ķīnā slēdz koronovīrusa krīzes centrā esošo Uhaņu

Ķīna ir paziņojusi, ka no ceturtdienas apturēs aviosatiksmi un vilcienu kustību no Hubejas provinces galvaspilsētas Uhaņas, kura ir jaunā koronavīrusa ...

gallery icon
24

Zīmīgi, ka vīrietis juties labi, un viņa vienīgie slimības simptomi bijuši paaugstināta temperatūra. Ārsti nosprieda, ka vīruss ar pacienta imūnsistēmu izveidoja dinamisku līdzsvaru, kā rezultātā vīrietis neslimoja, bet aktīvi inficēja apkārtējos. Zinātnieki secināja, ka koronavīruss spēj izplatīties 49 dienu garumā. Iespējams, ka iemesls tam ir jauna mutācija, taču ekspertiem nepieciešams iegūt vairāk informāciju un veikt pētījumus, lai apstiprinātu un šo teoriju atspēkotu.

Uhaņā slēgtas Covid-19 ārstēšanai radītās pagaidu slimnīcas

Ķīnas pilsēta Uhaņa, kas uzskatāma par koronavīrusa Covid-19 izplatīšanās centru, pēdējās dienas līksmo - otrdien slēgtas pēdējās divas no kopumā ...

gallery icon
19