foto: imago images/photothek/Scanpix
Lietuvā ar jauno koronavīrusu inficējušos skaits pieaudzis līdz 14
"Lietuvā pašlaik ir apstiprināti 14 Covid-19 gadījumi. Visos gadījumos cilvēki inficējušies ārzemēs. Pirmā paciente jau izveseļojusies un devusies mājās," sacīts Veselības ministrijas paziņojumā.
2020. gada 16. marts, 11:10

Lietuvā ar jauno koronavīrusu inficējušos skaits pieaudzis līdz 14

Jauns.lv / LETA

Lietuvā apstiprināti vēl divi inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu, līdz ar to kopējais inficējušos skaits palielinājies līdz 14, pirmdien paziņojusi Lietuvas Veselības ministrija.

Viens inficētais atgriezies Lietuvā no Spānijas, bet otrs - no Vācijas. Abi ievietoti Viļņas Universitātes Santaras klīnikā.

"Lietuvā pašlaik ir apstiprināti 14 Covid-19 gadījumi. Visos gadījumos cilvēki inficējušies ārzemēs. Pirmā paciente jau izveseļojusies un devusies mājās,' sacīts Veselības ministrijas paziņojumā.

Jau ziņots, ka no pirmdienas, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību, Lietuvā ieviesta karantīna. Lietuvas pilsoņiem aizliegts izbraukt no valsts, izņemot ārvalstīs strādājošajiem, aizliegts iebraukt lielākajai daļai ārzemnieku. Slēgta lielākā daļa veikalu, izņemot pārtikas veikalus un aptiekas. Aizliegti visi publiskie pasākumi. Tiek ierobežota cilvēku plūsma sabiedriskajā transportā, pārtraukta starptautisko pasažieru vilcienu kustība.