foto: Ekrānuzņēmums
Nežēlīga slepkavas dēlu arestē pēc tam, kad viņa piemājas dīķī atrod simtiem cilvēku kaulu
Nirēji pārmeklē Apičaja Ongvisita īpašumā esošo dīķi.
Pasaulē
2020. gada 22. janvāris, 16:17

Nežēlīga slepkavas dēlu arestē pēc tam, kad viņa piemājas dīķī atrod simtiem cilvēku kaulu

Jauns.lv

40 gadus vecais noziedznieks drīzumā nonāks Taizemes cietumā. Bangkokas policija viņa mantotās muižas teritorijas dīķī atrada cilvēku mirstīgās atliekas, kas varētu piederēt vismaz trim upuriem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bangkokas policija aizturēja Apičaju Ongvisitu pēc tam, kad vīrieša īpašumā esošajā dīķī atrada viņa bijušās draudzenes mirstīgās atliekas. 22 gadus veco Vorintornu Čaijačetu atrada tikai 6 mēnešus pēc viņas pazušanas. Mirstīgās atliekas izdevās identificēt pēc tetovējumiem, kas reiz klāja meitenes muguru. Ongvisits atzina, ka viņa vainas dēļ meitene mirusi augustā, vēsta "Bangok Post".

Vīrietis baidījies, ka meitene viņu pametīšot, tāpēc piespiedis draudzenei gulēt metāla kastē, kuru aizslēdzis ar slēdzeni. Vienā no neskaitāmajām naktīm jaunā sieviete nosmakusi, un Apičajs nolēmis atbrīvoties no viņas ķermeņa.

foto: Ekrānuzņēmums
Apičaja Ongvisita nogalinātās 22 gadus vecās Vorintorna Čaijačetas mirstīgās atliekas izdevās atpazīt pēc tetovējumiem.

Ar to stāsts nebeidzās. Policija turpināja pārmeklēt dīķi un tā dzelmē atrada 298 cilvēku kaulus. Izmeklēšana liecina, ka tie varētu piederēt diviem citiem upuriem.

"Izmeklēšanā noskaidrots, ka pazudušas vēl vairākas sievietes, kuras bijušas saistītas ar šo noziedznieku. To vidū ir viņa draudzenes, meitenes un prostitūtas. Tagad mēs meklējam viņa bijušo partneri, kura, mēs ceram, varētu kaut ko zināt par vīrieša pastrādātajām slepkavībām," stāsta policijas šefs Džirikrits Džarunpats.

foto: Ekrānuzņēmums
Policija turpināja pārmeklēt dīķi un tā dzelmē atrada 298 cilvēku kaulus.

Sakritība vai nē, bet ģimenei, kas dzīvo netālu no Apičaja, nesen pazuda 12 gadus veca meita. Vecāki, kuri jau zaudējuši cerības viņu atrast, paziņojuši, ka meitenes mirstīgajām atliekām būtu jābūt kaut kur slepkavas teritorijā. Policija plāno pilnībā nosusināt dīķi, lai pilnībā atklātu Ongvisita noziegumus.

Varasiestādes nebūs pārsteigtas, ja visas 40 gadus vecajam noziedzniekam izvirzītās apsūdzības apstiprināsies. Ongvisita ģimenē jau bijuši vairāki noziedznieki. 1983. gadā vīrieša tēvu arestēja par 15 gadus vecas meitenes noslepkavošanu un viņas līķa sadalīšanu. Pēcāk vīrietis tika nošauts un šajā noziegumā aizdomās turēja Apičaja māti. Sieviete kopā ar savu jaunāko māsu aizbēga no valsts, tādējādi izvairoties no soda, vēsta "Daily Mail".

Tēmas