foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Jakutijā autovadītājs nāvējoši notriec skolnieku, bojā gājis arī šoferis
Šoferis notrieca arī 14 gadus vecu zēnu. Abi gāja bojā.
Pasaulē
2019. gada 11. novembris, 14:47

VIDEO: Jakutijā autovadītājs nāvējoši notriec skolnieku, bojā gājis arī šoferis

Jauns.lv

Vīrietis zaudēja kontroli pār stūri un lielā ātrumā nobrauca no ceļa, notriecot arī 14 gadus vecu zēnu, kurš vēlajā vakara stundā ar draugu gāja uz veikalu.

Traģēdija Sahas republikas pilsētā Aldanā notikusi pagājušās nedēļas nogalē, savā "Instagram" kontā vēsta Aldanas apgabala policija. 49 gadus vecais vīrietis, kurš sēdēja pie "Toyota" markas automašīnas stūres, zaudēja kontroli pār stūri un nobrauca no ceļa. Vadītājs notrieca arī pusaudzi, kurš bez atstarojošiem elementiem apģērbā gāja pa ceļa malu. Satiksmes negadījums noslēdzās ar automašīnas ietriekšanos ēkā.

foto: Ekrānuzņēmums
Šoferis notrieca arī 14 gadus vecu zēnu. Abi gāja bojā.

Zēns gāja bojā notikuma vietā, bet autovadītājs brīdi vēlāk mira ātrās palīdzības automašīnā. Noskaidrots, ka zēns ar draugu ap pusnakti devušies uz veikalu. Policijas darbinieki atgādina, ka komandantstunda cilvēkiem līdz 18 gadu vecumam radīta tieši šādu iemeslu dēļ.

foto: Instagram
Autovadītājs zaudēja kontroli pār stūri un nobrauca no ceļa.

Soctīklu lietotāju viedokļi par traģēdijas vaininieku dalās. Kāds apgalvo, ka vadītājam pirms pagrieziena bija jāsamazina ātrums. Citi apgalvo, ka zēnam nevajadzēja iet gar paša ceļa malu, neskatoties uz to, ka gājēju celiņi bija aizputināti. Tomēr vairums cilvēku izteikuši līdzjūtību upuru ģimenēm.