foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Japāņu popzvaigznei uzbrūk fanātiķis, kurš viņas atrašanās vietu noteicis pēc acu atspulga selfijā
Meitenes atrašanās vietu varmāka noteicis pēc atspulga viņas acīs.
Pasaulē
2019. gada 17. oktobris, 05:32

Japāņu popzvaigznei uzbrūk fanātiķis, kurš viņas atrašanās vietu noteicis pēc acu atspulga selfijā

Jauns.lv

Šis ir gadījums, par kuru noteikti būtu ieteicams izlasīt tiem, kuri sociālajos tīklos mēdz dalīties ar pārlieku privātu un sensitīvu informāciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Japānā, 26 gadus vecais Hibiki Sato, kurš tiek apsūdzēts seksuālā uzmācībā, atzinās, ka savu upuri atradis pēc atspulga viņas acīs, kādā no meitenes uzņemtajiem selfijiem.

Cietusī ir 21 gadu vecā populārās japāņu mūzikas grupas “Tenshi Tsukinukeni Yomi” dalībniece Ena Macuoka, ziņo Meduza.io.

Uzbrucējs acu atspulgā saskata vilciena staciju

Uzbrukums noticis 1. septembra vakarā, kad dziedātāja devusies mājās pēc koncerta. Apsūdzētais sekojis viņai iekšā mājā, ar dvieli aizbāzis muti un sācis uzmākties.

Cenšoties atbrīvoties no varmākas nagiem, meitene guva sejas traumas, kā dēļ nedēļu bija spiesta ārstēties slimnīcā.

Sato tika arestēts septembra vidū un 8. oktobrī pret vīrieti tika izvirzīta apsūdzība. Uzbrucējs, kurš atklāja, ka ir meitenes fans, atzinās nodarījumā.

Kā ziņo Meduza.io, apsūdzētais izstāstīja izmeklētājiem, ka meitenes atrašanās vietu konkrētā brīdī viņam izdevies noteikt pēc kāda no daudzajiem uzņemtajiem un sociālajos tīklos publicētajiem selfijiem.

Pietuvinot kādu no pašbildēm, vīrietis meitenes acīs atspīdam ieraudzījis vilciena stacijas aprises. Staciju Sato pēcāk ātri uzmeklējis ar “Google Street View” palīdzību, aizbraucis tur un gaidījis savu upuri. Meitene vēlāk izkāpusi no vilciena un devusies māju virzienā, savukārt viņas agresīvais pielūdzējs sekojis.

Pētījis arī citas meitenes bildes

Sarunā ar izmeklētājiem Sato atklājis, ka rūpīgi izpētījis arī citu meitenes publicēto informāciju sociālajos tīklos.

Pavisam drīz kļuva skaidrs, ka uzbrucējs nonācis līdz savam upurim, pētot neskaitāmās bildes, kurās aiz pašas meitenes bija redzams viņas dzīvoklis, tā aprises, gaismas krišanas leņķi konkrētās diennakts stundās un cita informācija, kuru uzbrucējs gana veiksmīgi izmantojis, mēģinot izplānot uzbrukumu.

Japānā šis nebūt nav pirmais gadījums, kurā vietēja mēroga slavenības cieš no savu kvēlāko fanu rokas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās