foto: REUTERS/SCANPIX
Mežacūku medību laikā Itālijā dēls nejauši nogalina savu tēvu
Ilustratīvs foto.
Pasaulē
2019. gada 23. septembris, 10:14

Mežacūku medību laikā Itālijā dēls nejauši nogalina savu tēvu

Jauns.lv

Par cilvēka slepkavību Itālijā tiek apsūdzēts kāds vīrietis, kurš mežacūku medību laikā nāvējoši sašāvis pats savu tēvu, ziņo raidorganizācija BBC.

Abi vīrieši svētdien, 22.septembrī, bija devušies medībās Salerno provincē Itālijas dienvidu daļā, ziņo vietējie mediji. 34 gadus vecais vīrietis, pamanot ēnu un izdzirdot it kā rūcošas skaņas, raidījis šāvienus, kā rezultātā trāpījis savam tēvam vēdera lejasdaļā.

Saprotot notikušo, vīrietis nekavējoties saucis palīgus un centies uzturēt tēvu pie dzīvības. Ārstiem ierodoties notikuma vietā, 55 gadus vecais vīrietis jau bija miris.

Mežacūku medības notikušas nacionālā parka teritorijā, kur šādas aktivitātes ir aizliegtas. Policija ir konfiscējusi vīriešu šaujamieročus.

Itālijas Dzīvnieku un vides aizsardzības organizācijas prezidents svētdien sacījis, ka Itālija kļuvusi par "mežonīgajiem rietumiem". 

Pagājušajā oktobrī Itālijas vides ministrs aicināja noteikt aizliegumu doties medībās svētdienās, jo kāds 18 gadus vecs vīrietis svētdienā tika nošauts netālu no robežas ar Franciju. Tā paša mēneša beigās līdzīgos apstākļos gāja bojā vēl divi vīrieši.