foto: Shutterstock
Jāizlasa tiem, kuri vannā ņem līdzi telefonu: Krievijā jauna meitene šādi zaudē dzīvību
Par bīstamo trendu, Krievijas incidenta dēļ, raksta arī ārvalstu mediji.
Pasaulē
2019. gada 19. septembris, 05:11

Jāizlasa tiem, kuri vannā ņem līdzi telefonu: Krievijā jauna meitene šādi zaudē dzīvību

Jauns.lv

Patiesi traģiski tik ikdienišķa lieta, kā viedtelefona lietošana izvērtusies kādai 26 gadus vecai Kirovas apgabala (Krievija) iedzīvotājai. Meitene telefonu, kurš pieslēgts pie lādētāja, paņēmusi vannā un tad nejauši iemetusi ūdenī, saņemot nāvējošu triecienu ar elektrību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagājušajā svētdienā 14. septembrī Jevgēņija devās vannā, līdzi ņemot savu viedtelefonu. Letāla izrādījās meitenes izvēle pieslēgt ierīci pie lādētāja kontaktligzdā, kura ļautu to vienlaikus izmantot, esot ūdenī, ziņo krievu medijs Life.ru.

Spriežot pēc pieejamās informācijas, kādā brīdī meitenei pie elektrības pieslēgtais telefons izsprucis no rokām un iekritis ūdenī, kā rezultātā meitene guvusi nāvējošu triecienu.

Meitu vannā atrod viņas vecāki

Krievu medijs vēsta, ka meiteni vannā un bez dzīvības pazīmēm atraduši viņas vecāki, kuri kādā brīdī ieradušies ciemos. Ģimenes dzīve šobrīd ir sadalījusies divos posmos – pirms un pēc mirkļa, kad, paverot vannasistabas durvis, skatam pavērusies traģiskā aina.

Pēc meitenes ievietotā satura sociālajos tīklos redzams, ka Jevgēņijai patikuši bērni un dzīvnieki, ar kuriem viņa bieži fotografējusies.

Starp bildēm atrodami arī vairāki selfiji, kurus, domājams, meitene uzņēmusi ar to pašu ierīci, kuras neapdomīga lietošana viņu nonāvējusi. Saistībā ar notikušo šobrīd uzsākts kriminālprocess.