foto: scanpix
No Londonas modernās mākslas galerijas 10.stāva nogrūstā zēna dzīvībai briesmas nedraud
Pasaulē
2019. gada 5. augusts, 12:24

No Londonas modernās mākslas galerijas 10.stāva nogrūstā zēna dzīvībai briesmas nedraud

Jauns.lv

Pēc kritiena no Blavatnik ēkas 10. stāva skatu platformas sešus gadus vecais zēns atrodas kritiskā, bet stabilā stāvoklī, vēsta BBC.

Bērns tika atrasts uz 5. stāva jumta. Slimnīcas pārstāvji atklājuši, ka zēna dzīvībai briesmas nedraud, taču stāvoklis joprojām uzskatāms par kritisku. Par slepkavības mēģinājumu arestēts 17 gadus vecs jaunietis. Policija apstiprinājusi, ka nekas neliecinot par to, ka jaunietis būtu pazinis mazo zēnu. 

Aculiecinieki atklāja, ka persona, kas izdarījusi briesmīgo nodarījumu, līdz policijas ierašanās brīdim bijusi mierīga un neteikusi ne vārda. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka kāds 17 gadus vecs jaunietis nogrūdis 6 gadus vecu zēnu no skatu platformas Blavatnik ēkas ("Tate Modern" mākslas muzeja) 10. stāva – Londonā.

Notikušā aculieciniece bijusi zēna māte. Vēl kāds liecinieks, kurš tobrīd atradies ēkas 5. stāvā presei pastāstīja, ka dzirdējis kliedzienus: “Tas ir mans dēls, mans dēls!”. Viņš piebildis, ka zēns, krītot, nav izdvesis nekādas skaņas, taču cilvēki, kas atradušies uz skata platformas notikuma brīdī, klieguši. 
Vēl kāds cits aculiecinieks atstāstīja, ka sievietes turpinājušas kliegt līdz pat ātrās palīdzības ierašanās brīdim. 

Londonas policijas pārstāvis apstiprinājis notikušo, piebilstot, ka no ēkas pēc incidenta neviens netika izlaists, tāpat arī neviens netika ielaists iekšā. 

“Sešgadīgais zēns nekavējoties ar helikoptera palīdzību tika nogādāts slimnīcā,” piebilda policijas pārstāvis. 

Londonā no 10. stāva skatu platformas jaunietis nogrūdis 6 gadus vecu zēnu

Sešus gadus vecs zēns cīnās par dzīvību pēc tam, kad kāds 17 gadus vecs jaunietis viņu nogrūdis no skatu platformas ...

gallery icon
12